Praha 6: srdeční záležitost

24.06.2016 /

Praha 6 je srdeční záležitost. Vyznačuje se zástavbou s velkorysými ulicemi lemovanými stromy a množstvím vilových čtvrtí se zajímavou architekturou. Je plná velkých parků i menších hřišť. Dá se z ní snadno dojet do centra i jiných částí Prahy. Kdo jednou objeví kouzlo Prahy 6, už nechce bydlet jinde.

Pražská Ruzyně je ideální čtvrtí pro aktivní život. Ačkoli leží na hranici Prahy, vzdálenost do centra města je kratší než u většiny ostatních okrajových částí. Výborné dopravní spojení umožňuje dostat se rychle pomocí auta i městské hromadné dopravy do centra i dalších částí Prahy. Snadná dostupnost letiště Václava Havla a Pražského okruhu potěší ty, co musí kvůli práci často cestovat, i mladé duchem či tělem, pro něž jsou výlety po Čechách nebo zahraničí potěšením.

Vilové části Ruzyně poskytují klidné zázemí, kam se lze vrátit po náročném pracovním dni nebo trávit čas s malými dětmi. Bílá Hora, Divoká Šárka či obora Hvězda patří k výčtu míst, kam se dá ve volném čase zajít na procházku či vyjet na kole.

Ve vilové části Jiviny jsme na podzim dokončili bytový projekt Origami, který spojuje potřeby lidí, co chtějí žít pohodlně ve městě a zároveň touží po větším soukromí. Byty Origami totiž na první pohled vypadají jako vilky či půlky dvojdomů se zahradami, ale poskytují pohodlí jako byty.

Velmi nás těší, že Origami nedávno získalo Čestné uznání v kategorii Novostavba na Grand Prix Architektů – Národní cena za architekturu 2016 a vyhrálo kategorii Novostavba bytového domu v soutěži Fasáda roku 2016.

Jiří Hovorka
Managing Director

DBD Group s.r.o.
Charlese de Gaulla 1124/19
160 00 Praha 6
tel.: +420 220 517 440
info@dbdgroup.cz
www.dbdgroup.cz
www.origami-praha6.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+