Brno-Řečkovice:Jedna z nejhezčích lokalit Brna

24.06.2016 /

Brno mám rád jako celek. Možná to tak má spousta z nás. Jsem potěšen, že se mohu s lidmi z našeho města potkávat při mé práci realitního makléře, která mě baví a naplňuje. Městská část Řečkovice a Mokrá Hora, která vznikla v roce 1990 spojením dvou částí, je jednou z 29 městských částí našeho města a společně určitě patří mezi nejhezčí lokality.

A to nejen svou atraktivitou bydlení, vhodným rozložením bytových a rodinných domů, ale také příjemným okolím vhodným k relaxaci se spoustou dětských hřišť, zeleně, četných sportovišť a také sportovních aktivit pro děti (fotbal, házená, lyžování, basketbal, baseball apod.).

Nelze nezmínit z mého pohledu velmi důležitý kulturně-vzdělávací přístup vás občanů a vedení „malé“ radnice: nespočet výstav, plesů, hodů či letních nocí, řada vzdělávacích i zábavních programů nejen pro děti. Prostě to tu žije. Tak jako tu žil básník a textař z Řečkovic Pavel Homér Ambrož, kterého jsme mohli potkávat na našich ulicích a jehož 5. výročí úmrtí si na podzim tohoto roku připomeneme na akci s názvem Homérům memoriál.

Společně s vámi se těším, jak se v místě staré Cihelny podaří postavit moderní nadčasový projekt domů s byty, obchody, lékárnami a ordinacemi. Projekt, který vaši městskou část rozšíří o přibližně 70 spokojených rodin a dá práci některým z nás. Vážím si toho, že u spousty věcí s vámi mohu být. Byť má poslední fotbalová zkušenost z neděle 12.6. s vaším zástupcem nedopadla pro můj tým zrovna dobře (ASK Brno 2:6 OREL Řečkovice). Přesto jsem tu rád.

A jelikož nemovité věci v Řečkovicích a Mokré Hoře si své ceny konstantně drží, rád bych pár mým klientům příležitost bydlení v této městské části s vaším přispěním nabídl. Bude mi ctí, když porovnáte vaše dosavadní realitní zkušenosti s mým přístupem k realitám a k vám a já budu moci propojit vaše nemovité věci s těmito poptávajícími a ve spolupráci s odborným týmem se postarat o hladký průběh celé realitní transakce.

Přeji vám hezky prožité léto a mějte se fajn.

Na naší zahrádce rostou už cypřiše
Do hrobu spadne ten, co chtěl být nejvýše
Prý býti nejvyšší vůbec se nesluší
Tak stejně skončíme za těmi cypřiši
řečkovický básník a textař
Pavel Homér Ambrož

Bc. Radim Ouředník
realitní specialista

veritably s.r.o.
Koperníkova 2409/3
615 00 Brno-Židenice
tel.: +420 777 197 791
ourednik@veritably.cz
info@veritably.cz
www.veritably.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+