Březiněves: Výborná lokalita pro novou výstavbu

12.09.2016 /

Celkem 115 exkluzivních rodinných domů nabídne v průběhu několika stavebních etap nově navržená čtvrť v Březiněvsi, která je vyhledávaným místem pro klidné bydlení na území Prahy 8. Lokalita je oblíbená také pro svou občanskou vybavenost a dopravní dostupnost umožňující vymanit se z ruchu velkoměsta, ale zároveň mu zůstat nablízku.

Urbanistický návrh plynule navazuje na stávající zástavbu, přičemž hlavní páteřní komunikace s chodníky po obou stranách propojí ulice V Křepelkách a Na Poli; ostatní komunikace jsou řešeny jako obytná zóna s omezeným pohybem vozidel. Navrženy jsou tři varianty bydlení: solitérní rodinné domy, dvojdomy i řadové domy. Kombinace mírně točitého rázu ulic, plochých a sedlových střech i elegantně tlumených barev fasád dotváří harmonický obraz celé lokality a přeje specifickým nárokům obyvatel nové čtvrti.

Moderní projekt ve svých standardech používá vysoce kvalitní materiály, zamýšlí se nad individuálním dispozičním řešením domů a samozřejmostí je i dostatek zeleně včetně živých plotů do ulice. Místem k setkávání nových obyvatel bude multifunkční park a dětské hřiště, nabízející spoustu zábavy pro děti každého věku. V současné době je zahájen prodej první etapy s 28 domy různých typů.

CPI Property Group jimi navazuje na svůj velmi úspěšný projekt Jižní Stráň. V jeho rámci již od roku 2009 spokojeně žijí noví obyvatelé. Tento projekt získal také první místo odborné poroty v kategorii typové domy v soutěži Dům roku 2009 pořádané časopisem Můj dům.

Více informací o projektu Rodinné domy Březiněves naleznete na www.domyvbrezinevsi.cz.

Developer Březiněves, a.s.
člen skupiny CPI PG

Budova Quadrio
Purkyňova 2121/3
110 00 Praha 1
Česká republika

Tel.: +420 602 226 156

prodej@cpipg.com
www.cpipg.com

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+