Brno-Lesná

20.09.2016 /

Hledáte-li bydlení v atraktivní lokalitě plné zeleně a zároveň nedaleko centra Brna, je pro vás bytový dům Barvy ideálním řešením. V celkem 9 bytových jednotkách nabízí nadstandardní bydlení s maximálním možným komfortem, který ještě zvyšuje trendové propojení interiéru s exteriéry prostřednictvím zahrádek a lodžií.

Při založení realitní kanceláře AC Real bylo mým cílem pomáhat klientům najít vysněný domov. Vždy jsem byl ale odkázán na aktuální nabídku. Až ve spolupráci s developerskou společností All Inclusive Development jsem mohl začít jejich sny skutečně realizovat. Lesná k tomu nabízela skvělou příležitost.

Předností této žádané čtvrti na severu Brna je nejen blízkost krásné přírody, ale také kvalitní občanská vybavenost a snadná dosažitelnost středu města, což ocení rodiny s dětmi stejně jako jednotlivci toužící zůstat v centru dění. Když se povedlo zakoupit pozemek na ulici Barvy s výhledem na celé Brno, měl jsem ihned jasno. V pestré zeleni musí vyrůst objekt, který vynikne čistými liniemi, architektonickým minimalismem a funkčností. Podobně jako projektanti Lesné v 60. letech minulého století, inspirováni finskou Tapiolou, jsem se i já rozhodl využít charakteru krajiny a vytvořit harmonický celek, který bude perfektním místem k životu.

Novostavba třípodlažního bytového domu na ulici Barvy v městské části Lesná. Jde o nadstandardní projekt devíti bytových jednotek o dispozicích 2+kk až 4+kk. Byty v přízemí budou disponovat vlastními zahradami k pěstování květin, zeleniny, grilování a dalším možnostem trávení volného času.

Více informací získáte na www.bytybarvy.cz nebo v naší kanceláři.

Ivor Ševčík
jednatel společnosti

AC Real s.r.o.
Dělnická 39
624 00 Brno
Tel.: +420 800 442 442
www.acreal.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+