Praha 10: Atraktivní lokalita

20.10.2016 /

Starý byt, nebo byt v novostavbě? Věčné dilema. Byty po rekonstrukci v renovovaných domech od PSN jsou trhákem. Bezstarostná investice se zárukou a trvalým a jistým růstem hodnoty jsou jasným důvodem, proč tuto alternativu neopomenout.

Mnozí z vás se již setkali s rozhodováním o tom, jaký byt koupit. Na trhu jsou nejznámější 2 alternativy, a to byt v novostavbě, nebo starý byt v původní zástavbě. Je zde ale ještě jedna varianta, na kterou se často zapomíná. Tou je koupě bytu v původní zástavbě po rekonstrukci včetně celého skeletu domu. Na tuto nabídku se specializuje právě společnost PSN, a to již 25 let. Jejich rezidenční projekty jsou chloubou lokality a mnohdy jsou vyprodány dříve, než se o nich dozví široká veřejnost.

A jaké jsou tedy výhody těchto bytů? Nesporně je to atraktivita lokality, ve které se byt nachází. Další výhodou je, že kupujete byt po rozsáhlé rekonstrukci, který svou kvalitou odpovídá novostavbě. Dispozice bytů jsou upravovány tak, aby odpovídaly standardům moderního bydlení, a stejně je to i s použitými materiály. Skloubit původní a historické řešení domů s moderními požadavky není vždy jednoduché, ale v PSN jsou na to specialisté. V současné době můžete vybírat z nabídky několika projektů v Praze. Pro více informací kontaktujte naše obchodní oddělení.

Adéla Kubáčová
realitní poradce

Pražská správa nemovitostí, spol. s r.o.
Seifertova 9/823
130 00 Praha 3 – Žižkov
tel.: +420 725 753 753
prodej@psn.cz
www.psn.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+