Praha 10: Rozvíjející se Horní Měcholupy

21.10.2016 /

Už příští rok se budou moci zájemci stěhovat do nového bytového domu, jenž vyrůstá v oblasti Horních Měcholup. Koncern Trigema zde totiž už staví nový bytový dům CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy. Ten po dokončení nabídne celkem 66 bytů od 1+kk do 4+kk. V blízkosti domu je Hostivařský lesopark, přehrada, golfový areál či cyklostezka. Horní Měcholupy jsou charakteristické rozvíjející se novou výstavbou, celou řadou obchodů, provozoven služeb a dětských hřišť.

Bytový dům v Horních Měcholupech je v kategorii Chytré bydlení Plus. Oproti výchozí úrovni Chytrého bydlení proto také nabízí některé další přímé výhody. Dům bude spadat do energetické náročnosti třídy B, které je dosaženo nadstandardními izolacemi a okny s trojitým zasklením. V každém bytě je zajištěna výměna vzduchu vzduchotechnikou s rekuperační jednotkou, což ovlivňuje jeho kvalitu ať už z hlediska obsahu oxidu uhličitého, pachů nebo vzdušné vlhkosti.

V domě však například nechybí ani třeba inteligentní ovládání bytu. Provoz bytů je však samozřejmě zajištěn i bez nutnosti využívat některý z nabízených benefitů, záleží pouze na jeho majiteli, zda si některý z nich zvolí.

K jednotlivým bytům přiléhají balkony, lodžie nebo terasy. Součástí všech bytů je také sklep, jehož cena je již zahrnuta v celkové ceně. Kromě samotných bytů budou v domě rovněž komerční prostory, které mají za úkol zvýšit úroveň občanské vybavenosti v blízkém okolí. V podzemním podlaží bude místo pro více než 60 osobních aut. Šestipodlažní bytový dům vyrůstá na místě původní kotelny, která se nacházela u ulice Bolevecká. Architektonický návrh oranžovo-šedého objektu pochází z dílny Ateliéru Smitka. Dokončení hrubé stavby je plánováno na přelom zimy a jara příštího roku. Dům bude dokončen ten samý rok na podzim.

Další informace o bytovém projektu CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy a jeho okolí naleznete na stránkách www.bolevecka.cz..

Petr Pospíšil
obchodní ředitel

Trigema Development s.r.o.
Bucharova 2641/14
158 00 Praha 5
Česká republika
tel.: +420 800 340 350
prodej@trigema.cz
www.bolevecka.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+