Letňany se stávají žádanou lokalitou

03.03.2017 /

Už jen několik málo bytů se nabízí v bytovém domě CHYTRÉ BYDLENÍ CLB@ Letňany. Většina z celkových 75 je totiž již vyprodána. Co stojí za úspěchem tohoto projektu Chytrého bydlení společnosti Trigema?

Trigema již v této oblasti Prahy v minulosti zrealizovala bytové projekty Barevné Letňany a 2Barevné Letňany. Také díky nim veřejnost přesvědčila, že Praha 9 představuje lokalitu, kde se vyplatí bydlet. Ještě když se k tomu navíc přidá důraz na kvalitu stavebních postupů, prací a používaných materiálů.

Nový 14podlažní dům, jehož hrubá stavba už u ulice Chlebovická v současnosti stojí, bude mít po celkovém dokončení energetickou náročnost třídy B. Součástí projektu je rovněž využití odpovídajících materiálů či rekuperace VZT, kdy se o dostatečnou výměnu vzduchu stará moderní individuální vzduchotechnický systém.

Nabízené byty jsou aktuálně ve velikosti od 36 do téměř 120 m². Velké byty s výhledem do okolí budou ve vyšších patrech objektu. V přízemí pak budou komerční prostory, které budou určené pro různé druhy služeb.
Nezapomenulo se samozřejmě ani na parkování: vjezd do podzemních garáží bude zajištěn po obousměrné dvoupruhové rampě.

K nastěhování bude celý projekt již v druhé polovině letošního roku. S rezervací jednoho z volných bytů se proto nevyplatí příliš dlouho otálet.

Letňany už totiž dávno nejsou okrajem Prahy. Jedná se o ucelenou součást hlavního města, kde je různorodá zástavba – vily, bytové i panelové domy. Celá oblast má díky metru přímé napojení na centrum města. V okolí je Městský okruh a severně odtud navíc dálnice D8, která vede směrem na Teplice a Ústí nad Labem. V současnosti je tu hned několik obchodních center, celá řada sportovišť a jiné možnosti vyžití.

Další informace naleznete na adrese www.chlebovicka.cz.

Petr Pospíšil
obchodní ředitel Trigema Development

Trigema Development s.r.o.
Bucharova 2641/14
158 00 Praha 5
Česká republika
tel.: +420 800 340 350
prodej@trigema.cz
www.bolevecka.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+