CHRLICE PLACE – moderní a unikátní rezidence, kterou v Brně a jeho okolí jen tak nenajdete

19.05.2017 /

Jedinečný a ve světě velmi oblíbený koncept, který se nese ve spojení vysokých nároků na pohodlí v bytě a zároveň všech příjemných benefitů, které představuje život v rodinném domě. Samotná lokalita a umístění projektu garantuje vše, co je ke komfortnímu rezidenčnímu bydlení potřeba. Skvělá a pohodlná dostupnost do centra Brna, pravidelné spojení MHD, kompletní občanská vybavenost, nákupní příležitosti, restaurace a blízkost největších obchodních center. Přitom klid a příležitosti k volnočasovým, venkovním aktivitám a sportovnímu i kulturnímu vyžití.

CHRLICE PLACE – moderní a unikátní rezidence, kterou v Brně a jeho okolí jen tak nenajdete. Jedinečný a ve světě velmi oblíbený koncept, který se nese ve spojení vysokých nároků na pohodlí v bytě a zároveň všech příjemných benefitů, které představuje život v rodinném domě. Samotná lokalita a umístění projektu garantuje vše, co je ke komfortnímu rezidenčnímu bydlení potřeba. Skvělá a pohodlná dostupnost do centra Brna, pravidelné spojení MHD, kompletní občanská vybavenost, nákupní příležitosti, restaurace a blízkost největších obchodních center. Přitom klid a příležitosti k volnočasovým, venkovním aktivitám a sportovnímu i kulturnímu vyžití.

Rezidence Chrlice Place je ideální příležitostí pro pořízení moderního rodinného bydlení bez kompromisů. Projekt charakterizuje nadčasová architektura, nadstandardní zařízení, kvalita a důraz na detail. Navíc poskytne svým novým rezidentům příjemnou oddychovou zónu a zázemí v podobě uzavřené soukromé zahrady se zelení, luxusního zapuštěného bazénu a možností vlastní zahrádky. Přijet domů po náročném dni, bezproblémově zaparkovat, vykoukat se ve vlastním bazénu, užít si s dětmi na zahradě, potkat se s přáteli u grilování a přitom se o nic nestarat. To je lákavá představa, kterou dokáže rezidence Chrlice Place dokonale splnit.

Samotný projekt je koncipován jako čtyřpodlažní stavba – viladům, klidná exklusivní rezidence, která nabídne pouze 9 nadstandardně zařízených bytových jednotek. Každý byt navíc disponuje balkonem, terasou nebo vlastní zahrádkou a dostatkem prostoru. Praktické je množství úložných míst v bytě, ale i v samotném domě. Pro maximální komfort rezidentů jsou připraveny venkovní parkovací stání i garáže. Prosvětlené interiéry jsou navrženy účelově a v nadčasových liniích a promyšlené je i vybavení jednotlivých bytových jednotek, které je kromě všeho „baby friendly“. Například prověřené podlahy Hydrocork mají nejen vynikající izolační a tepelné schopnosti a vkusně doplní luxusní vzhled interiéru, ale jsou zároveň ideální a měkkou hrací plochou pro vaše nejmenší. Největším komfortem je spojení s velkorysou zahradou a zapuštěným bazénem v soukromí, o jehož veškerou údržbu se za rezidenty postará zajištěný správce.

Půdorys bytu:

Příklad bytové jednotky s dispozicí 3+KK a bytovou plochou 89 m2. Účelové dispozice oddělují spací zónu s balkonem a denní zónu v podobě obývacího pokoje s kuch. koutem a přímým vstupem na terasu, která je propojená s vlastním částí soukromé zahrady.

Tel.: +420 800 442 442
acreal@acreal.cz
www.chrliceplace.cz

Výhradní prodejce: AC Real, realitní kancelář

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+