Hitech koupelna. Internet můžete mít i ve vaně

15.11.2017 /

Doba pokročila, stále máme nedostatek času na všechno a všude chceme být ve spojení s okolním světem. A to doslova. Co takhle spojit příjemné s užitečným? Surfujte, posílejte SMS, vyřiďte si poštu a přitom buďte ponořeni do voňavých bublinek uvolňující lázně. Možné je vše.

Technologie jdou kupředu mílovými kroky. On line můžete být dnes třeba i ve sprchovém koutu. Zapomeňte na voděodolný počítač s klávesnicí a myší. Ovládání je mnohem jednodušší – pomocí dotykové obrazovky. Ruce od mýdla nebo vody vám přitom vadit nebudou. Multimediální novinka už je na trhu nějaký čas a získává si své příznivce.

Co všechno zvládnou technologie

Zkuste si představit to pohodlí. Poklidně ležíte ve vaně, k tomu vám hraje příjemná relaxační hudba, na okraji vany na vás čeká vychlazený koktejl a vy si konečně v klidu můžete přečíst denní maily. Ne ty pracovní, to zvládnete v kanceláři, ale ty, na které přes den nemáte čas.

Díky speciálnímu dálkovému ovladači nebo pouhým dotykem prstu vyřídíte vše potřebné. Multimediální svět plný zábavy máte ihned po ruce. Stačí si jen vybrat oblíbený film na dvd a pustit si ho.

Speciální mechanismus

Všechny technické novinky do koupelny musí mít speciální technologii, která je bude chránit proti vodě či stoupající páře. Skvěle se bude vyjímat na protější zdi nebo třeba vedle umyvadla. Pánové tak mohou surfovat na netu třeba při holení. Vybrat si můžete z mnoha velikostí a dokonce i barevných odstínů.

Televize nejen do sprchového koutu

Postupně si zvykáme na neobvyklé služby, které nám dnešní koupelny nabízejí. Masážním systémem sotva dnes někoho ohromíte. Vířivé vany nebo hudba z voděodolných reproduktorů jsou dnes pomalu standardem každé koupelny. Ve sprchovém koutu nebývá moc času na surfování, proto si do něj můžete pořídit třeba televizi. Bude se hodit, když spěcháte a dávají oblíbený seriál, o který nechcete přijít. A možná právě televize dodá té vaší koupelně patřičný punc a nádech luxusu. Na trhu jsou k dostání různé velikosti obrazovek. Za standard se dá považovat vodotěsná 17´ obrazovka, která navíc začíná být cenově dostupná široké veřejnosti.

Úplně levné to není

Dnes se dá taková televize sehnat za cenu kolem 15 000 až 25 000 Kč. Ještě několik technických dat závěrem: TV má integrované reproduktory, rozlišení je v závislosti na konkrétním modelu, dražší verze mají rozsáhlejší vybavení. Speciální konstrukce vodotěsné televize umožňuje montáž nejen do sprchového koutu, ale i přímo nad vanu.

Nebojte se dát sbohem standardním včerejškům a přivítejte nadstandardní zítřky ve vaší staronové koupelně. Co vy na to?

Štítky: ,

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+