Brno-Střed: Nová výstavba v historickém centru – Palác Kobližná

15.12.2017 /

Tam, kde tepe život a setkávají se přátelé. Prestižní lokalita v historickém centru Brna, lukrativní adresa na hranici pěší zóny a parkování. Navíc klidová zóna se zahradou a kavárnou ve vnitrobloku nebo recepce a kamerový systém pro vaše bezpečí. Představujeme PALÁC KOBLIŽNÁ, exkluzivní rezidenci s byty, obchodními prostory a maximálním komfortem pro tu nejnáročnější klientelu.

Nově vznikající residenční komplex je ideálním místem pro ty, kteří preferují luxusní bydlení a trendy život na lukrativní adrese v centru Brna. Největším lákadlem je nejen poloha, ale i jedinečná dobová architektura, volba použitých materiálů a dokonalá kvalita provedení. Původní, architektonicky výrazná stavba vznikla v roce 1993 jako reprezentativní bankovní dům. Atmosféra luxusu a nadstandardu bude cítit ze samotných impozantních společných prostor, obložení mramorem nebo nerezových schodišť a dalších designových prvků. V projektu se počítá s celkem 56 velkorysými byty, kancelářemi a přízemními obchodními prostory. Jednotlivé jednotky budou orientovány jak do ulic Kozí a Kobližná, tak do vnitrobloku. Dostatek úložných prostor a sklepní kóje jsou už jenom samozřejmostí. Projekt Palác Kobližná započíná novou etapu rezidenčního bydlení a navrací život a hodnoty luxusu, výjimečným místům a architektuře. Buďte u toho s námi. Kupujete část centra Brna, kupujete jeho historii.

Martina Lagová
Exklusivní prodejce projektu

Úvěrové a realitní centrum L-kontakt s.r.o.
Nám. Svobody 9
Obchodní centrum OMEGA, 5. patro
602 00 Brno
Česká republika
Tel.: +420 777 007 712
www.palac-koblizna.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+