Štědré Vánoce? Za vaši realitní kancelář vám nadělí až 250 000 Kč

19.12.2017 /

Pokud vedete vlastní realitní kancelář, jistě víte, že to není žádný med. V současnosti je navíc spousta návodů, jak k vedení kanceláře přistupovat. Co kdyby existovala možnost, jak si vše zjednodušit? Je dobré mít za zády někoho, o koho se můžete opřít. Mít někoho, kdo Vám se vším pomůže a vyslechne si Vás, když Vám bude nejhůř. Že nikoho takového nemáte? Nezoufejte a seznamte se s Next Partner – zavedenou realitní značkou, která poskytuje kvalitní realitní služby. V předvánoční kampani Vám nabízí až 250.000 Kč za Vaši realitní kancelář a svou podporu. Jestli Vás tato nabídka zaujala, čtěte dál.

S Next Partner už na to nebudete sami. Máte možnost stát se jejich Partnery a být součástí pohodového týmu. Svou realitní kancelář povedete dál, ale za podpory zelenomodrých barev. Nábory makléřů už nebudou noční můrou ale stanou se radostí. Next Partner Vám totiž díky skvělým marketingovým kampaním a silné pozici na trhu pomůže sehnat nové a kvalitní makléře. Díky jejich zázemí už také nikdy nebudete muset řešit nedostatek financí pro výkup nemovitosti. Next Partner Vám pro tyto výkupy poskytne téměř neomezený kapitál. Vy se tak můžete soustředit na rozvíjení Vašeho obchodu naplno. Nextí tým se také postará o vyjednání bezkonkurenčních podmínek, které umožní makléřům jezdit reprezentativním vozem, aniž by si zatížili rozpočet. Při práci v zelenomodré rodině se budete konečně soustředit jen na obchod a svůj tým. Protože díky zázemí Nextu získáte nejen služby callcentra a vlastního právního oddělení, ale také podporu marketingu a manažerská školení. Svěřte se do péče odborníků, získejte za svou realitní kancelář až 250 000 Kč a udělejte si tak hezké Vánoce. Pospěšte si, jejich štědrá nabídka platí jen do 23. 12. 2017!

Nextího Ježíška volejte zdarma 800 700 099, Anglická 583/11 Vinohrady, 120 00 Praha 2 nebo navštivte www.250000.cz.

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+