Veletrh FOR PASIV představí novinky pasivního stavění

31.01.2018 /

Bydlení se státní dotací, konference a bezplatné Poradenské centrum – to vše najdou návštěvníci na šestém ročníku veletrhu nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb FOR PASIV. Ten se uskuteční v termínu 8. – 10. února 2018. Přípravy na něj jsou v plném proudu. Kromě zajímavého doprovodného programu se na veletrhu představí desítky předních dodavatelů staveb a technologií.

Již pošesté budou moci zájemci o úsporné bydlení navštívit veletrh nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb FOR PASIV, který se uskuteční ve dnech 8. – 10. února 2018 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Letos se veletrh zaměří na dvě hlavní témata. Prvním z nich je Život v pasivním domě, na kterém návštěvníci mohou získat zkušenosti od majitelů pasivních domů. Druhým tématem jsou Zdroje tepla se zaměřením zejména na ty alternativní.

Desítky renomovaných společností přivezou na veletrh představit své nejnovější produkty, technologie a služby. V rámci veletrhu rovněž proběhne doprovodný program, který jistě zaujme a inspiruje a návštěvníky propojí s poradenským centrem, kde po celou dobu veletrhu budou specialisté z oboru odpovídat na dotazy spojené s přípravou a realizací pasivního domu.

Novinkou letošního veletrhu je třináctý ročník konference s názvem Inovace pro nulové budovy, kterou zde poprvé uspořádá Centrum pasivního domu.

Letos poprvé je na veletrhu FOR PASIV vyhlášena soutěž GRAND PRIX o nejlepší exponát či technologii. Odborná porota zhodnotí technické parametry, netradiční nápad, mimořádnou kvalitu za přijatelnou cenu, ekologické hledisko, energetickou úspornost i možnosti uplatnění na trhu.

Vzhledem ke stále se zvyšujícím pobídkám Státního fondu životního prostředí ČR, který v gesci Ministerstva životního prostředí podporuje energeticky úsporné bydlení, očekávají organizátoři veletrhu opět velkou návštěvnost. Ta v minulém roce překročila dvacet tisíc lidí během tří výstavních dnů. To, že mají lidé chuť stavět, rekonstruovat, a tedy i vydat více financí za kvalitnější a modernější produkty, dokazuje návštěvnost mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH, který se uskutečnil v září loňského roku, a na který dorazilo o deset tisíc návštěvníků více než v roce 2016.

Veletrh FOR PASIV proběhne společně s veletrhem CESTY DŘEVA, který je zaměřen na dřevostavby, dřevěné konstrukce, materiály, výrobky, zpracování a technologie dřeva, a dále s veletrhy pořádanými společností Střechy Praha s.r.o. V rámci veletrhů se uskuteční také okresní kolo Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO.

Více informací najdete na www.forpasiv.cz

Zlevněnou vstupenku můžete získat na www.forpasiv.cz/sleva

Štítky: ,

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+