Znáte skutečnou hodnotu své nemovitosti?

07.02.2018 /

Řekneme Vám, za kolik dnes můžete prodat svůj byt, dům nebo pozemek a zdarma pro Vás zpracujeme odhad tržní ceny nemovitosti. Správné nastavení reálné ceny nemovitosti je prvním krokem k jejímu rychlému a výhodnému prodeji.

Odhad tržní ceny nemovitosti

Víte, jakou skutečnou hodnotu má váš byt, rodinný dům nebo rekreační objekt? Chcete zjistit, za jakou cenu můžete prodat svoji nemovitost? Využijte naší službu odhad tržní ceny nemovitosti a nechte si zdarma stanovit aktuální reálnou cenu svého bytu, domu nebo chalupy. Na realitním trhu úspěšně působíme od roku 1991. Dokonale ho známe a máme kompletní přehled o místní nabídce a poptávce. Naši specialisté na nábor nemovitostí k bydlení a rekreaci znají skutečné ceny nemovitostí na brněnské realitním trhu.Díky tomu dokáží stanovit cenu Vaší nemovitosti velmi přesně a Vy tak utržíte z prodeje nejvyšší možnou cenu.

Správná cena je klíčová pro výhodný prodej

Předpokladem pro rychlý a výhodný prodej je bezesporu správně nastavená cena. Je tedy důležité cenu nemovitosti nepodhodnotit, ale ani nepřecenit. Podhodnocení nemovitosti vede sice k jejímu rychlému, ale prodělečnému prodeji. Nízká cena vás může připravit o desítky tisíc a vy z takového prodeje dostanete méně peněz, než byste reálně mohli. Příliš vysoká cena odradí zájemce a její postupné snižování může nemovitosti v konečném důsledku uškodit.

Řekneme Vám, za kolik dnes můžete prodat

Chcete znát aktuální tržní cenu svého bytu nebo rodinného domu? Neváhejte se obrátit na naše specialisty na nábor nemovitostí k bydlení a rekreaci. Znají skutečné ceny nemovitostí na brněnské realitním trhu a díky tomu stanoví tržní cenu Vaší nemovitosti mnohem přesněji. Pro zpracování odhadu ceny používají odborné výpočtové metody a srovnání s již prodanými byty a rodinnými domy. Vedle těchto specifických postupů vždy přihlížejí k aktuálnímu stavu nabídky a poptávky a využívají své bohaté zkušenosti a znalosti místního realitního trhu. Díky tomu stanoví nejvyšší možnou, ale stále reálnou, prodejní cenu vaší nemovitosti. Ušetří vám tak čas a vy z prodeje utržíte více peněz, než kdybyste to dělali sami.

Odhad ceny nemovitosti zdarma a rychle

Nechte si zdarma stanovit cenu svého bytu, rodinného domu, rekreačního objektu nebo pozemku od specialisty na nábor nemovitostí k bydlení a rekreaci a prodejte svoji nemovitosti co nejvýhodněji.

  • nastavíme správnou prodejní cenu
  • připravíme perfektní prezentaci
  • doporučíme nejvýhodnější postup prodeje
  • oslovíme klienty z vlastní databáze
  • zajistíme bezpečnou úschovy kupní ceny u advokáta
  • postaráme se o převod vlastnictví i družstevního podílu
  • poskytneme Vám kvalitní právní servis
  • vyřídíme potřebné formuláře pro úřady a banky

www.realspektrum.cz

 

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+