KOMFORT, a.s., stavební firma Stavět s námi = stavět s radostí

21.03.2018 /

Stavební společnost KOMFORT, a.s., působí na stavebním trhu již 27 let. Od samého počátku jsme kladli největší důraz na zaměstnávání a vzdělávání našich zaměstnanců, a to především v dělnických profesích. Díky tomu disponujeme i nyní v době „personální krize“ ve stavebnictví dostatečně velkou kapacitou zkušených řemeslníků ve všech oblastech hlavní stavební výroby.

Jsme přesvědčeni o tom, že domu dávají „duši“ ruce, které ho staví. Proto provádíme většinu stavebních prací našimi zaměstnanci ― řemeslníky, u kterých jsme schopni garantovat, že svoji práci odvedou perfektně a s fortelem.

Stavební činnost: Společnost Komfort, a.s., je známá díky své developerské činnosti – již od svého vzniku se začala zabývat přípravou vlastních investic – od vytipování pozemků, jejich nákupu, provedení veškerého stavebního řízení, až po realizaci staveb a posléze jejich prodej. Ovšem je třeba zdůraznit, že KOMFORT, a.s., je především stavební firmou – realizuje stavební činnost pro nejrůznější investory a zákazníky. Jsme schopni postavit jak bytové či kancelářské domy, tak rodinné rezidence, nebo třeba rekreační střediska, školy, požární zbrojnice, sportovní areály, tělocvičny atd.

Lze bez nadsázky konstatovat, že společnost KOMFORT, a.s., v průběhu své existence prokázala profesionální a podnikatelskou úroveň a schopnost nabídnout veškerým svým zákazníkům v nejrůznějších oblastech stavebnictví a investorské činnosti komplexní služby včetně záruk za veškeré své závazky.

Bytové domy: Stavba bytových domů je jednou z nejviditelnějších činností naší firmy. Námi postavené bytové domy a obytné soubory, ve kterých bydlí tisíce spokojených klientů, jsou naší hrdou vizitkou. Novostavby ovšem nejsou to jediné, co Komfort, a.s. může nabídnout – specializujeme se také na rekonstrukce a revitalizace tohoto typu budov.

Služby pro developery: Díky zkušenostem s vlastními developerskými projekty dokážeme poskytnout komplexní servis v této činnosti pro jakéhokoliv investora / majitele nemovitosti. Zajistíme vše od vypracování projektu, přes výstavbu až po prodej nebo pronájem postavené nemovitosti.

Připravíme koncepci investičního záměru včetně stanovení předběžných kalkulací nákladů a výnosů, zajistíme projekční práce a nutná povolení. Zajistíme financování. Postavíme stavbu na klíč, zajistíme prodej nemovitosti. Vyplatíme zisk. Jediným vaším úkolem bude rozhodnout, kam investujete vydělané peníze.

Máte nemovitost, kterou by bylo možné přestavět? Zvažujete investovat do nemovitosti? Oslovte nás! Budete překvapeni, jak snadné může být s námi postavit bytový nebo kancelářský dům.

Stavby rodinných rezidencí: Ačkoliv se může zdát, že stavíme převážně bytové domy, není tomu tak. Za 27 let historie jsme postavili už několik stovek rodinných domů. V současné době se zaměřujeme převážně na náročnější rodinné vily dle individuálních projektů. Spolupracujeme s řadou špičkových českých architektů a projektantů. Dokážeme splnit jakkoliv komplikované zadání. S nadsázkou lze říci, že naše možnosti končí tam, kde končí fantazie vašeho architekta.

Průmyslové a kancelářské stavby: Další z hlavních činností společnosti KOMFORT, a.s., jsou průmyslové stavby a stavby kancelářských budov. Jsme schopni kompletně zrealizovat jakoukoli zakázku podle vašich představ. Postavíme vám na klíč například moderní administrativní budovu.

  • PLNÍME dohodnuté termíny
  • NENAVYŠUJEME dohodnutou cenu
  • GARANTUJEME kvalitu materiálů a prací

Neváhejte se na nás obrátit.

Za tým KOMFORT, a.s.,
Ing. Martin Diviš.

Reference

Mezi naše významné reference patří Pasivní dům pro seniory Modřice, Bytový komplex Pod Petrovem, Obytný soubor Brno – Vídeňská, administrativní budova AvrioPoint Brno – Sochorova, generální oprava a rekonstrukce strojírny a administrativní budovy – Vaňkovka, rekonstrukce bytového domu Moravské náměstí a mnoho dalších.

O nás

Jedna z nejúspěšnějších českých stavebních společností KOMFORT, a.s., letos slaví 27. výročí od svého založení. V roce 1991 navázala na úspěšnou a dlouhodobou existenci jihomoravského a brněnského stavebnictví a začala psát novodobou kapitolu stavebnictví v Brně.

KOMFORT, a.s., je především stavební firmou. Zaměřuje se na veškerou projektovou a inženýrskou činnost ve výstavbě a provádění staveb vč. jejich změn. Firma přitom disponuje vlastními kapacitami a také strojně technickým vybavením – tj. 130 stavebních dělníků (zedník, tesař, betonář, omítkář, fasádník), věžové stavební jeřáby, stavební výtahy, vrtací a bourací technika, kompletní technologie zateplovacích systémů, etc.

KOMFORT, a.s., je držitelem celé řady ocenění: zvláštní cena Stavba JmK 2016, 1. místo Stavba JmK 2013-15, Stavební firma roku 2014, Společnost roku 2014 (Brno TOP 100) a mnoho dalších.

KOMFORT, a.s.
Křenová 72
602 00 Brno
tel.: +420 543 235 500
komfort@komfort.cz
www.komfort.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+