Porta Resoluta: nové nízkoenergetické byty

11.04.2018 /

Zahájili jsme prodej komerčních prostor do OV v novém projektu Porta Resoluta. Ten je ve výstavbě na pomezí městských částí Černá Pole, Lesná a Husovice.

Při ulici Provazníkova, na jižním svahu směrem do parku s výhledem na Brno, realizujeme výstavbu nových bytů, kancelářských prostor, obchodních prostor, ateliérů a parkování. Komerční prostory jsou využitelné jako kanceláře, galerie, kavárna, fastfood, showroom, obchod aj.

Jedná se o nízkoenergetickou stavbu s energetickým štítkem A. Vše nabízíme do osobního vlastnictví a dokončení stavby je plánováno na konec roku 2018.

Vytápění

Komfortní systém podlahového vytápění v kombinaci se společnou plynovou kondenzační kotelnou přináší optimální pohodu s minimem starostí pro uživatele.

Rekuperace

Díky rekuperačnímu zařízení je v jednotce neustále čerstvý vzduch přiváděný zvenku přes vzduchové filtry, což je skvělé pro alergiky a astmatiky.

Výtahy

Dva autovýtahy s inteligentním řízením provozu vpustí pouze oprávněné uživatele.

Okna a balkonové dveře

Hliníková okna s izolačním trojsklem.

Více na www.portaresoluta.cz.

Dušan Přikryl
Developerské projekty

GAUTE, a.s.
Lidická 26, Brno
Česká republika

Tel.: +420 604 889 207, +420 541 213 390

prikryl@gaute.cz
www.gaute.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+