Realitní společnost České spořitelny: Váš silný společník ve světě realit

12.04.2018 /

Skvělá značka a výborní lidé v síti, to je síla našich franšízových poboček. Nedílnou součástí naší práce je férový přístup a dodržování etického kodexu. Tak já vnímám značku Realitní společnosti České spořitelny. Jmenuji se Vítězslav Paštěka, v České spořitelně jsem v posledních 6 letech pracoval na manažerských pozicích v pobočkové síti a od března 2018 je mým úkolem dále rozvíjet naší realitní společnost, která v minulých letech dosahovala výborných úspěchů. Cílíme nejen na kvantitu poboček a počet makléřů, ale také na vysokou kvalitu naší práce ve prospěch klienta a na synergie s naší mateřskou společností Českou spořitelnou. Aktuálně naši síť tvoří přes 40 poboček ve 29 městech České republiky. Kontakty na naše pobočky najdete na vedlejší stránce.

Nebudu se rozepisovat o všech činnostech našich realitních kanceláří a činnostech makléře, ale dám k dispozici krátké zamyšlení nad spoluprací klienta a makléře.

Prodáváte nemovitost?

I vy máte možnost se rozhodnout zda budete prodávat sami nebo se na nás obrátíte. Cesta samoprodeje bývá strastiplná. Zadat inzerát je jednoduché, ale tím to rozhodně nekončí. Absolvovat nekonečné prohlídky, vodit si neznámé „zájemce“ do bytu a vybírat mezi nimi skutečného solventního kupce, věřte, to už tak jednoduché není. A jednání o ceně už vůbec ne. Finanční vypořádání celé transakce, kdy se nejedná o malou částku, by samozřejmě mělo probíhat přes notáře, prověřeného a pojištěného advokáta či jistotní účet v důvěryhodné bance. A toho investovaného času…

V případě, že tuto cestu zvolíte a vyskytnou se komplikace, rádi vám s nimi pomůžeme. V případě, že patříte k většině, která formou samoprodeje jít nechce, jsme tu pro vás, abychom vás zbavili starostí a vše udělali za vás – prodali dobře, bez rizika a v klidu.

Makléř není úředníkem, který dělá mechanicky svou práci. Makléř je obchodník, který musí mít široký záběr znalostí, ale také určitou životní zkušenost a cit pro fair play. Na jeho osobě velmi záleží, jaký budete mít nakonec z realitní transakce pocit. A já bych si velmi přál, abyste si našeho makléře pamatovali pro jeho ochotu, schopnost vyjednat vám, jako prodávajícím, na trhu tu nejlepší prodejní cenu a jako toho, kdo vás provedl celým procesem prodeje s lehkostí a skutečně vás zbavil starostí. A jako člověka, ke kterému se budete s důvěrou vracet a budete jej doporučovat všem svým známým. Protože byl 100%.

A zajímavost na závěr

Nacházíme se v okamžiku, kdy se kvalitní nemovitosti prodávají docela dobře. Třeba ale patříte k těm, kteří nechtějí absolvovat celý kolotoč prohlídek, schůzek a nejistoty, jestli si vaši nemovitost kupující vybere či zda-li dostane hypotéku a bude mít prostředky na úhradu kupní ceny. Zkrátka potřebujete prodat rychle! A právě pro vás je zde „etický“ výkup, kdy prostředky z kupní ceny získáte s jistotou a hned. A to vše se 100% servisem a dodržením všech etických standardů. Jedná se o nový produkt naší společnosti, který je v zahraničí celkem běžný a na našem trhu, až na výjimky, dosud chyběl.

Těším se na setkání s vámi na některé z našich poboček.

Vítězslav Paštěka
Předseda představenstva Realitní společnosti ČS

 

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+