27 let jistoty bezpečného realitního obchodu

17.04.2018 /

V České republice působí zhruba 2 500 realitních kanceláří a téměř 20 000 realitních makléřů, ale jen málokdo z nich se může pyšnit takovou délkou úspěšného působení na realitním trhu jako realitní společnost REAL SPEKTURM.

REAL SPEKTRUM oslaví letos 27. výročí od svého založení. Co stojí za tak dlouhým a úspěšným působením na realitním trhu?

Je to především zavedený a fungující systém, ve kterém se naše oddělení specializují pouze na oblast bydlení a rekreace nebo na komerční nemovitosti. Každý makléř se tedy soustředí jen na jeden segment realitního trhu. Svoji roli určitě hraje i fakt, že REAL SPEKTRUM po celou dobu svoji existence vždy zaměstnávalo všechny makléře na hlavní pracovní poměr a díky tomu jsme si „vychovali“ opravdové profesionály v oboru realit. Toto jsou i dva hlavní rozdíly, které nás odlišují od ostatních realitních kanceláří.

Jaký způsob obchodování se Vám za těchto 27 let nejvíce osvědčil?

Je to především již výše zmíněná oborová specializace makléřů. V praxi to znamená, že se makléři v REAL SPEKTRU na 100 % věnují jen náboru či prodeji určitého druhu nemovitostí. Mohou tak klientům nabídnout vyšší odbornost a profesionalitu a poskytnout jim kvalitní realitní servis. Díky mnohaletým zkušenostem víme, že tento způsob a přístup k obchodování s nemovitostmi je maximálně efektivní a našim klientům zajišťuje nejvyšší komfort a bezpečný průběh celé transakce.

Změnil se od doby založení rozsah služeb, které svým klientům poskytujete?

To určitě ano. Když na začátku devadesátých let společnost vznikala, neexistoval žádný realitní trh ani žádná reálná poptávka nebo nabídka nemovitostí. Tenkrát nebyla doba internetu a počítače byly velkým nadstandardem. Jednotlivé poptávky se lepily na nástěnku a následně spojovaly s nabídkou nemovitostí. Dnes je vše jinak. S poptávkami i nabídkami nám nyní pomáhá realitní software, využíváme nejmodernější způsoby prezentace, máme vlastní právní, finanční i marketingové oddělení, která se starají o vše potřebné. Samozřejmostí je také bezpečná úschova kupní ceny u předního brněnského advokáta.

Proč by Vás měli majitelé bytů a domů oslovit a jaké výhody jim při prodeji nabízíte?

Prodejem nemovitostí k bydlení a rekreaci se zabýváme 27 let a za tuto dobu využilo naše služby více než 33 000 spokojených klientů. Pro majitele nemovitostí je nespornou a jednoznačnou výhodou to, že jim poskytneme profesionální realitní služby s právní jistotou a to v celém jejich rozsahu. Majitelé od nás mohou očekávat kompletní realitní servis bez výjimek. Našim jediným cílem je, aby každý realitní obchod proběhl bezpečně a majitel z prodeje utržil tu nejvyšší možnou cenu.

Co vám nabízíme:

  • nastavíme správnou prodejní cenu
  • připravíme perfektní prezentaci
  • doporučíme nejvýhodnější postup prodeje
  • oslovíme klienty z vlastní databáze
  • zajistíme bezpečnou úschovu kupní ceny u advokáta
  • postaráme se o převod vlastnictví i družstevního podílu
  • poskytneme Vám kvalitní právní servis
  • vyřídíme potřebné formuláře pro úřady a banky

 

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+