Dopady Revoluce 4.0? Dozvíte se na FOR ARCH 2018!

27.07.2018 /

Ve dnech 18.–22. září se v PVA EXPO PRAHA budou odborníci i politici věnovat aktuálním trendům, problematice, novinkám i poradenství z oblasti stavebnictví na mezinárodním veletrhu FOR ARCH. Již 29. ročník tentokrát ovládne téma digitální revoluce, Revoluce 4.0. Nabitý doprovodný program zahájí TECHNOLOGICKÉ FÓRUM: investice_technologie, kde se debaty zúčastní odborníci i čeští politici.

V samém úvodu programu Technologického fóra opět zazní komentář k indexu stavební produkce, zakázek, povolení a bytové výstavby v podání Petry Cuřínové z ČSÚ, na kterou s makroekonomickou analýzou naváže Petr Zahradník. V úvodním diskuzním panelu vystoupí předseda vlády a vrcholní představitelé rezortů průmyslu a obchodu, dopravy a místního rozvoje, se kterými o stavu podmínek pro investiční výstavbu budou polemizovat mj. prezident SPS v ČR Václav Matyáš a generální ředitel ŘSD Jan Kroupa. Nabitý program čeká účastníky také v odpolední části akce.

Každý den hlavní téma

Každý z pěti dní veletrhu bude věnován jednomu hlavnímu tématu. Která to jsou? Středa 19. září bude patřit oblasti Wellness & SPA, čtvrtek 20. září je rezervován pro téma Chytrá a bezpečná domácnost. Pátek 21. září bude Dnem vytápění a sobota 22. září se představí jako náš Den stavby. Od úterního zahájení až do pátku bude na veletrhu probíhat oblíbená Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO, pátý den FOR ARCH přinese novinku pro nejmenší návštěvníky. Ve spolupráci s agenturou Šikovné děti bude v hale č. 6 pořádána akce Řemeslo dětem. Každé dítě bude mít možnost vyzkoušet si vlastnoručně práci řemeslníků. Více informací najdete na www.forarch.cz. Zlevněnou vstupenku na veletrh můžete získat zde: http://forarch.cz/sleva/.

Generálním partnerem veletrhu je Skupina ČEZ.

Štítky:

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+