GAUTE – specialista na developerské projekty

08.08.2018 /

Naše úspěšně vyprodané developerské projekty jsou tou nejlepší a hlavně reálnou vizitkou. Děláme projekty jinak a nechvástáme se „prodanými projekty“, kde jsme prodali např. jen jeden byt, jako tomu v Brně je bohužel obvyklé.

Projekty realizujeme kompletně, krátce řečeno od úvodní analýzy, co stavět, až po přepis v KN. Zkrátka kompletní servis developerských projektů.

Máme za sebou slušný počet realizací, kdy jsme byli exkluzivním prodejcem. Celý proces máme zmapovaný, orientujeme se, a tak developer či kupující mají jistotu a bezpečí, že celá transakce dobře dopadne.

GAUTE má dvě druhá jména, a to je „slušnost a bezpečí“. V často zmiňované realitní džungli jsme se stali bezpečnou lodí, kde klienti, kteří se na nás obrátí s prodejem jakékoliv nemovitosti, nemusí mít obavy.

Mediálně publikované kauzy jsou samozřejmě odstrašujícím příkladem a lidé často všechny realitní kanceláře hodí do jednoho pytle.

Když se špatně najíte v restauraci, tak to také neznamená, že jsou všechny restaurace špatné, a víte, že jsou i takové, které vaří z prvotřídních surovin, poctivě a za rozumné ceny. Tak „vaří“ GAUTE v realitním prostředí.

Dušan Přikryl
developerské projekty

Gaute
Lidická 26
602 00 Brno
Tel.: +420 541 213 390
GSM: +420 604 889 207
prikryl@gaute.cz
www.gaute.cz

Výběr aktuálních projektů ve výstavbě:

Porta Resoluta

Nové nízkoenergetické byty a nebytové prostory ke koupi do osobního vlastnictví v Brně. Projekt ve výstavbě na pomezí městských částí Černá Pole, Lesná a Husovice. Minimální provozní náklady. PENB A
www.portaresoluta.cz

Vila Marina

Projekt luxusního bydlení na klidném místě nedaleko Brněnské přehrady při ulici Markůvky. Díky orientaci a provedení stavby je energetická náročnost budovy minimální. Byty splňují požadavky nejnáročnější klientely. PENB B

Rodinné domy Dubový kopec

Projekt výstavby nových rodinných domů ve Svinošicích (Lipůvka). Jedná se o příjemnou polohu u lesa, pár minut chůze od domu je obec Lipůvka, kde najdete MŠ, ZŠ, poštu, lékaře, lékárnu i knihovnu. PENB C
www.dubovykopec.cz

Byty Rotalova

Projekt výstavby bytů při velmi klidné ulici Rotalova na pomezí Černá Pole/Husovice. Cihlové byty do OV s vlastním plynovým vytápěním. PENB B

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+