Ochraňte svůj domov před zloději!

05.09.2018 /

Pořizujete nový dům nebo byt? Při jeho zařizování nezapomeňte na to nejdůležitější: bezpečí. Každoročně se tisíce domácností stanou obětí vloupání – často zcela zbytečně. Naprostou většinu zlodějů přitom odradíte dodržováním základních bezpečnostních opatření. Která to jsou?

V první řadě se zaměřte na vstupní dveře. Ať už se jedná o byt, nebo rodinný dům, vchodové dveře musí být vždy bezpečnostní, vybavené zamykací vložkou alespoň ve 3. bezpečnostní třídě a doplněné bezpečnostním kováním. Ti náročnější na pohodlí pak mohou vyzkoušet elektronické přístupové systémy, které vám umožní odemykání bez klíče (třeba i aplikací ve vašem smartphonu) i automatické zamykání. Důležité je nezapomínat ani na okna. Zvláště v nižších patrech se vyplatí vybavit okna speciálními zámky či zamykacími klikami, které zabrání otevření oken zvenčí.

Abyste se doma mohli cítit skutečně bezpečně, doporučujeme kamerový systém, díky kterému můžete neustále odkudkoliv na světě vidět, co se právě děje u vás doma. Alarmový systém Vás pak ochrání nejen před nezvanými hosty, ale také například před požárem a dalšími riziky.

Stěhujete se do nového bytu nebo domu? Zastavte se v prodejně KLÍČOVÉHO CENTRA, kde vám rádi poradíme a zajistíme kompletní zabezpečení pro vaši domácnost. Řadu tipů a doporučení i e-shop najdete také na stránkách www.klicovecentrum.cz.

Zajistěte bezpečí nejen pro svůj majetek, ale také sebe a své blízké!

Štítky: ,

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+