Luxusní nemovitosti si žádají speciální přístup!

25.09.2018 /

AMBENTEN VIP s.r.o. dostanete ještě víc

Luxus znamená pro každého něco jiného. Prodej luxusních nemovitostí má však svá poměrně jasná pravidla, kterými je třeba se řídit, aby se obchod vydařil. Nejde o rychloobrátkové zboží. Jak to ve světě luxusních nemovitostí chodí a jak poznáte skutečné profesionály v oboru?

Prodávat luxus nemůže každý!

„Obchodovat a reprezentovat hodnoty luxusu, nadstandardu a výjimečné architektury vyžaduje nejen dokonalou znalost místního trhu, realitní odbornost, ale i diskrétnost, důvtip a schopnost naslouchat. Dokážeme prezentovat a vyhledávat luxusní nemovitosti s kreativitou a pozorností, kterou si opravdu zaslouží!” Říká Monika Russeggerová, majitelka společnosti AMBIENTEN VIP s.r.o., která se na tento segment řadu let specializuje a zrealizovala již stovky úspěšných transakcí se svým týmem.

Znát trh je základ. Ale nestačí to!

Prodávat luxusní nemovitost nemůže každý. Nejde pouze o to, zapůsobit na klienta, nafotit pěkné fotky a nabídnout nemovitost na specializovaných serverech. Je třeba znát trh, klíčové lokality, vkus klienta, který chce takovou nemovitost koupit, věnovat obchodu energii a zaměřit se na nejmenší detaily. Makléři v AMBIENTEN VIP s.r.o. si tyto věci dobře uvědomují a jejich práce začíná od chvíle, kdy se klient na společnost obrátí. Seznámení se se všemi detaily, které se dané nemovitosti týkají, pak odstartuje mravenčí práci celého týmu. Ve světe luxusních nemovitostí se ani tolik nehraje na kvantitu, jako na přesnost a preciznost provedené práce, na jejímž konci je zdárný prodej či pronájem nemovitosti.

Prezentace luxusní nemovitosti je klíčová

V AMBIENTEN VIP s.r.o. probíhají prohlídky nemovitostí ve více jazycích, prioritně však v jazyce českém, anglickém, německém, italském a ruském. Smluvní dokumentaci vyhotovíme na přání klienta i vícejazyčně, včetně tlumočení na jednáních. Pro naši společnost jazyková bariéra není žádný problém. Vždy jednáte jen s proškolenými makléři a odborníky.

Více na www.ambienten.cz

O nás:

Společnost AMBIENTEN VIP s.r.o. byla založena v roce 2012 jednatelkou paní Ing. Monikou Russeggerovou, která již řadu let stojí v čele realitní kanceláře RUSSEGGER REAL s.r.o.

Cílem naší společnosti je nabídnout klientům exkluzivní prodej či pronájem nemovitosti spojený s kompletním servisem. Náš tým proškolených realitních specialistů poskytne služby také v cizím jazyce, jako je angličtina, němčina, španělština, italština. Klademe důraz na kvalitu služeb a způsob prezentace, spolupracujeme se špičkovými finančními poradci, projektanty, architekty a právním oddělením.

Ing. Monika Russeggerová
jednatelka společnosti

AMBIENTEN VIP s.r.o.
tř. Kpt. Jaroše 28
602 00 Brno
Tel.: +420 733 525 123
GSM: +420 602 791 990

info@ambienten.cz
www.ambienten.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+