Načerpejte inspiraci na veletrhu o bydlení FOR INTERIOR 2013

15.09.2013 /

Jakožto hlavní mediální partner si vás časopis Realcity dovoluje pozvat na čtvrtý ročník tematického podzimního veletrhu o bydlení FOR INTERIOR 2013 letos proběhne ve dnech 26. – 29. 9. 2013 v Pražském veletržním areálu Letňany. Jako každým rokem, i letos bude k vidění spousta novinek a aktuálních trendů ze světa nábytku, interiérového vybavení i designu.

Aby si návštěvníci přišli na své, pořádají se paralelně s veletrhem FOR INTERIOR 2013 další tři akce. Veletrh gastronomického vybavení FOR GASTRO & HOTEL, kde bude k vidění mj. např. interiérové vybavení pro restaurace a hotelová zařízení, veletrh dekorací FOR DECOR a specializovaný veletrh dárkového a reklamního zboží FOR PRESENT, kde naleznete pestrou nabídku dárků pro vaše blízké i obchodní partnery.

FOR INTERIOR 2013 nabídne bezplatné služby profesionálů

Dohromady tyto veletrhy v čele s FOR INTERIOR 2013 návštěvníkům nabídnou ucelený přehled novinek ve všech zmiňovaných oblastech. Na veletrhu FOR INTERIOR 2013 bude k vidění především designový, luxusní a stylový nábytek, který zde představí řada renomovaných firem. Zajímavý bude také doprovodný program veletrhů, který zahrnuje tematické přednášky, prezentace a konference pro odbornou i laickou veřejnost. Sdružení firem Czech Deco Team pak na FOR INTERIOR 2013 představí v hale 6 jedinečné poradenské centrum, kde budou k dispozici zástupci více jak 20 nejvýznamnějších společností z rozličných oblastí interiérového vybavení. Návštěvníkům tak budou po celou dobu konání veletrhu se svými službami bezplatně k dispozici např. profesionální architekti a designéři.

Základní vstup na největší podzimní přehlídku nábytku v České republice FOR INTERIOR 2013 činí 150 Kč. Více informací o veletrhu FOR INTERIOR 2013 je k dispozici na stránkách www.forinterior.cz nebo v našem tištěném vydání časopisu Realcity, ve kterém vám určitě přineseme nějakou inspiraci přímo z veletrhu.

Štítky: ,

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+