Židenice

02.10.2018 /

Projekt Fénix: Luxusní nemovitost i zajímavá investiční nabídka

Téměř celé Židenice leží na levém břehu řeky Svitavy. Původně samostatná obec byla k Brnu připojena v roce 1919. Jde o brněnskou městskou část, která se neustále vyvíjí a spolu s tím se mění i její celkový ráz. Židenice, tak jak je známe dnes, jsou atraktivní lokalitou s dobrou dostupností, která se je stále na vzestupu. I díky tomu zde lidé mohou dnes i do budoucna najít klidný a příjemný domov. Uspokojí dokonce i náročnou klientelu, která se poohlíží po luxusních nemovitostech. Takovou nabídku představuje i ve svém projektu společnost MIG s.r.o.

Pro Židenice je charakteristická řadová zástavba rodinných a činžovních domů. Jednou z novinek je, že se nyní buduje nový silniční okruh. Díky němu budou ulice Gajdošova i další mnohem klidnější. Jednoznačnou výhodou Židenic je desetiminutová dojezdová vzdálenost do centra a MHD uzel Stará osada. Na dobré úrovni je i občanská vybavenost a služby. Místní obyvatelé velice pozitivně hodnotí i základní školu na Gajdošově ulici.

Luxusní prostor s rozmanitými možnostmi

Společnost MIG s.r.o. v Židenicích nabízí projekt Fénix, který je v současnosti téměř doprodaný. Zbývají ještě však poslední 4 byty. Velmi zajímavý je zejména střešní prostor. Za zmínku stojí prostor, který se nachází v 6.NP podlaží tohoto projektu. Jedná se v podstatě o dvě střešní jednotky. Jejich celková podlahová plocha je unikátní. První má užitnou plochu 250,6 m² s terasami o ploše 149,1 m² a druhá disponuje 248,35 m² s terasami o ploše 154,5 m². Obě jednotky lze samozřejmě propojit.

Vzniknout zde může jak luxusní byt s obrovskými terasami a s úžasným výhledem na celé Brno, tak může být prostor využit jako kanceláře nebo například ordinace. V neposlední řadě lze zde zrealizovat zajímavý investiční záměr, neboť se přímo vybízí k vybudování několika menších bytových jednotek, které se následně dají pronajímat.

Ve stylu Shell & Core

Dobře víte, že dispoziční řešení bytu nebo domu je jedním z nejdůležitějších faktorů, podle kterého si vybíráme své budoucí bydlení. Každý má ale jiné nároky. Někomu příčka právě v těchto místech skvěle vyhovuje, druhému překáží, ne jinak je to s kuchyní apod. Navrhnout si v tomto případě byt podle vašich představ nabízí nemovitost v režimu Shell & Core. Hovoříme o tom proto, že celý střešní prostor je právě v tomto stylu. Jsou tedy připravené odpady a obvodové zdi. Na terasách se ještě budou dodělávat zimní terasy. Vnitřní prostor je naprosto izolovaný od vnějšího hluku speciálními trojskly, stejně tak i terasy jsou dobře odhlučněné.

Více o projektu se dozvíte na www.mig.cz.

Tereza Schottnerová
realitní makléřka

MIG s.r.o.
kancelář IBC
Příkop 4
602 00 Brno-Zábrdovice
tel.: +420 739 457 002

schottnerova@mig.cz
www.mig.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+