Kde začít svůj nezávislý život? vbloku

09.11.2018 /

Osamostatnit se a mít vlastní byt. Sen, který se vzdaluje kvůli vzrůstajícím cenám nemovitostí. Ale ono jde bydlet podle svého a finančně se nezruinovat. Řešením je projekt vbloku, který nabízí ubytovací jednotky v Praze 5 už od 2 milionů korun. Při pořízení hypotéky tak splácíte měsíční částky srovnatelné s cenou nájmů v okolí.

Investice do budoucnosti

K zaplacení vlastního bytu potřebují Češi zhruba 11 průměrných ročních platů, což je nejvíce v Evropě. To a strach z investování odstříhává zejména mladé lidi od bydlení ve svém. Ale právě nemovitosti jsou dlouhodobě nejstabilnějším uložením vašich peněz. Jejich hodnota totiž každým rokem stoupá a během pár let se vám počáteční investice vrátí.

Bydlete podle svého

Vbloku je ideálním startovacím bydlením pro studenty a mladé lidi, kteří se chtějí osamostatnit. Objekt se nachází v atraktivní lokalitě Malvazinek a ubytovací jednotky pořídíte už od neuvěřitelných 2 milionů korun za jednotku. Dispoziční řešení 1 + kk nebo 2 + kk nabídne vysoký standard bydlení za dostupnou cenu.

Mladí a nespoutaní příkazy

Žádaná čtvrť, dostatek soukromí a také pestré možnosti socializace. Rezidenti mají možnost využívat všech sdílených prostor – fitness, prádelnu, společenské místnosti a centrální zahradu, kde mohou pořádat gril párty. Vzhledem k tomu, že bydlení je určené především mladým, dá se předpokládat, že se sousedé k vašim aktivitám rádi připojí a časem vznikne pohodová a přátelská komunita.

Centrum na dosah

Jestliže si představujete bydlení v pohodové a klidné čtvrti s centrem na dosah, Malvazinky v Praze 5 pro vás budou to pravé. Vše, co potřebujete k životu ve městě, máte doslova pod nosem, a to ať se vydáte pěšky, autem nebo MHD, všude je to kousek. Skvělé místo pro život je to ale i kvůli blízkému okolí, které nabízí maximální komfort. Zeleň, obchody, sport, to vše je zde plně k dispozici.

Co mám pro to udělat?

Prvním krokem je rezervace jednotky. Tu provedete na čísle 725 753 753 nebo pomocí formuláře na stránkách www.bydlivbloku.cz; kde najdete i další informace o projektu. Vbloku je projekt úspěšné firmy PSN, která se na trhu s nemovitostmi pohybuje už 27 let. V týmu má mnoho odborníků, kteří vám rádi pomůžou s celým procesem.

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+