Atraktivních bytů v samotném srdci Brna ubývá. Nenechte si ujít šanci!

27.11.2018 /

Uvažujete o bydlení v atraktivní části Brna? Měli byste si pospíšit. Dobře umístěné byty z nabídky bydlení v centru Brna rychle mizí. Právě městská část Brno-střed patří v současné době k těm nejoblíbenějším. Důvod je jasný. Rezidenční domy totiž spojují možnost aktivního života a blízkosti všech služeb, dobrou dopravní dostupnost i občanskou vybavenost se zázemím moderní novostavby. Tato kritéria splňuje i unikátní bytový projekt Rezidenční dům Rumiště, který naše společnost v této lokalitě realizuje.

Co projekt dělá tak výjimečným? Jak už samotný název napovídá, projekt je situován na stejnojmenné brněnské ulici. Strategická poloha, jeho urbanistické řešení a blízkost říčky Ponávky nabízí moderní bydlení, které uspokojí vysoké nároky na současnou městskou rezidenci s ideálním spojením zeleně a možností volnočasových aktivit. V bezprostřední blízkosti kromě jiného najdete i dětské hřiště, školy a sportoviště. Rodiny s dětmi jistě ocení velkorysé dispozice bytů, dostatek úložných prostor a uzavřenou relaxační zónu s parkovou úpravou. Ta vznikne ve vnitrobloku projektu. Jedním z velkých bonusů projektu je pěší dostupnost do centra městského a kulturního dění, což ocení mladé, aktivně orientované rodiny.

Rezidenční dům je navržen prestižním brněnským architektonickým ateliérem Habina. V tomto projektu zůstává k dispozici už jen poslední bytová jednotka 3+kk. Nachází se v sedmém nadzemním podlaží. Její předností jsou zejména praktické dispozice bytu, které splňují všechny současné požadavky na moderní bydlení. Architekt nezapomněl ani na tolik důležité úložné prostory. Součástí výbavy bytové jednotky je také příprava pro venkovní žaluzie a klimatizaci nebo velkoformátová francouzská okna. K bytu náleží atypicky řešený balkon s terasou, odkud je krásný výhled do okolí. Samozřejmostí je i parkovací stání. Za zmínku stojí energetická úspornost budovy, která je v dnešní době zásadní, i pro případnou návratnost investice do budoucna.

Více informací a aktuální stav výstavby na www.rumiste.cz.

Mig s.r.o.
Příkop 4, Brno

800 644 644
mig@mig.cz
www.mig.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+