Chytré bydlení mezi vilami

29.11.2018 /

Bydlení v klidné vilové čtvrti je jednou z výhod bytového domu, který stojí v Praze 6 v ulici Čistovická. Aktuálně je zde několik prémiových bytů, které vychází z osvědčeného konceptu Chytrého bydlení, ještě k dispozici. Vybrat si zájemce může z jednotek ve velikostech od 30 do zhruba 90 m².

Pětipodlažní bytový dům CSV@Řepy kombinuje bílou fasádu s proskleným balkonovým zábradlím a využitím materiálu Corten, který vytváří dojem industriálního minimalismu.

Na přípravě projektu se podílelo studio zaměřené jak na architekturu a projekční činnost, tak společnost, jež se zabývá interiérovým designem. Díky tomu došlo ke skloubení vnitřní podoby interiéru s celkovým architektonickým záměrem.

Celková elegance je typická i pro vnitřní prostory domu, kde je Corten taktéž hojně využíván. V interiéru je vybavení, které je určeno té nejnáročnější klientele. Nechybí proto ani například zařizovací předměty značek, jako jsou Villeroy & Boch nebo Hansa/Living.

V každém z bytů je dřevěná podlaha a vnitřní podlahové vytápění. Samozřejmostí jsou rovněž velká posuvná francouzská okna a prosklené balkony.

Součástí vybavení je dále také technologie inteligentního ovládání bytu, která na dálku řídí nejen světla, rolety a externí žaluzie, ale také třeba vytápění jednotlivých místností. Čidla kvality vzduchu zase měří v interiéru koncentraci oxidu uhličitého, jež ukazují, jak moc je v bytě vzduch vydýchán. Uživatelé bytu se mohou navíc i napojit na rekuperační systém, díky němuž dochází ke zpětnému získávání tepla prostřednictvím rekuperačního výměníku.

Parkování je umožněno v podzemních garážích a dále pak také přímo před bytovým domem.

Součástí konceptu Chytré bydlení je rovněž atraktivní okolí projektů zavedené developerské společnosti Trigema. V případě bytového domu z ulice Čistovická je to nejen rychlá dostupnost městské hromadné dopravy, tedy tramvají, autobusů i stanic metra trasy A Nemocnice Motol či Petřiny, ale i zajímavých příležitostí pro trávení volného času. V blízkosti je obora Hvězda, lesopark Řepy nebo i areál Ladronky.

Dům byl letos v listopadu oceněn v soutěži Realitní projekt roku, když získal Cenu odborné poroty za region Praha 6.

Další informace o bytovém domě a aktuální nabídce bydlení najdete na adrese www.cistovicka.cz.

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+