AMBIENTEN VIP hodnotí rok 2018 velice pozitivně

18.12.2018 /

Realitní trh se v letošním roce choval obdobně, jako v roce 2017. Stejně optimisticky vidíme jeho budoucnost v roce 2019. Zájem o luxusní nemovitosti je stále velký, o čemž vypovídá naše bezkonkurenční databáze klientů a naše referenční prodeje, které naleznete na webu www.ambienten.cz. Změny úrokových sazeb a zpřísnění podmínek pro získání úvěru budou mít především vliv na prodeje levnějších a investičních nemovitostí.

AMBIENTEN VIP je názoru, že trhu s luxusními nemovitostmi se to zásadně nedotkne. Většina našich klientů financuje z větší části jejich koupi z vlastních prostředků, a to bez nutnosti bankovních úvěrů, nebo využívají bankovní financování jen na jejich dofinancování. Naše klientela je velice náročná, jak na nabídku naší společnosti, tak i na služby, které jim poskytujeme.

Diskrétnost a proškolený tým jsou naším pevným základem, díky čemuž je úroveň poskytovaných služeb na té nejvyšší úrovni. Zastupitelnost personální, pečlivá příprava nemovitostí na prodej včetně kompletního prověření před prodejem je standardem, který je pro nás samozřejmý. Naši advokáti hovoří anglicky a rusky a současně připravují dvojjazyčně i smluvní dokumentaci pro prodej či pronájem. Poděkováním za dobře odvedenou práci nám jsou kladné reference spokojených klientů, kteří využívají služeb AMBIENTEN VIP opakovaně. Této skutečnosti si velice vážíme a nadcházející rok 2019 vnímáme jako závazek odvádět svou práci stále v tom nejvyšším možném standardu. Jednou z hlavních domén firmy je precizní příprava nemovitosti na prodej. Náš tým tvoří fotografové a grafici, kteří ve spolupráci s aranžéry zajistí co nejlepší prezentaci vaší nemovitosti. S námi je vaše nemovitost vidět. Nepodceňujte první krok, a tím je správná volba realitního zprostředkovatele s adekvátní prezentací vaší nemovitosti. Druhý zásadní článek transakce je správná volba realitního makléře, který musí mít praxi a následný právní servis včetně bezpečné úschovy kupní ceny.

Celý tým AMBIENTEN VIP se již nyní těší na setkání s vámi. Přijďte si vybrat z naší nabídky nemovitostí a služeb. V případě, že zvažujete prodej či pronájem konkrétní nemovitosti, objednejte si nezávaznou konzultaci s námi na čísle 602 791 990 nebo se na nás obracejte písemně na email: info@ambienten.cz. Již brzy se můžete těšit na naše nové webové stránky!

Přejeme vám klidné svátky vánoční, do nového roku pevné zdraví, lásku, spokojenost a při výběru nemovitosti šťastnou ruku.

Ing. Filip Štofka
obchodní manažer

AMBIENTEN VIP s.r.o.
Mezírka 775/1
Brno 602 00
tel.: +420 733 525 123
info@ambienten.cz
www.ambienten.cz

AMBIENTEN VIP s.r.o. specialisté na prodej a pronájem luxusních nemovitostí

Realizujeme transakce zcela jinak. Jsme tým, který tvoří realitní specialisté, finanční poradci, advokáti, auditoři, grafici a fotografové. Disponujeme vlastními dekoracemi k prezentaci vašich nemovitostí. Provedeme kompletní přípravu nemovitosti na prodej i pronájem. Hovoříme několika světovými jazyky A/N/R/I/. Překlady smluv a vedení jednání v cizím jazyce jsou pro nás samozřejmostí. Vlastníme největší databázi klientů poptávajících luxusní nemovitosti. Naše reference hovoří za naši práci.

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+