EXAFIN předbíhá svou dobu a připravuje budoucnost

17.01.2019 /

Vlajkovým projektem skupiny EXAFIN se stal bytový dům Rezidence Malvazinky, vyrůstající na pražských Malvazinkách. Projekt, který představuje 3 bytové domy ve velmi elegantním designu, splňuje veškeré představy o komfortním bydlení v centru pražské metropole, v blízkosti přírodního parku Košíře. EXAFIN do toho komplexu vložil moderního ducha chytrého bydlení a také budoucnost bydlení spojenou s elektromobilitou. Kolaudace bytového domu proběhla v prosinci 2018. Nové byty budou k nastěhování počátkem letošního jara. Volných bytů k prodeji již není mnoho, ale zájemci o nové bydlení mají stále z čeho vybírat. K dispozici jsou byty převážně z kategorie 3+kk až po 4+kk.

Rezidence Malvazinky zajímá ty, kteří potřebují blízkost centra Prahy a zároveň si přejí klid, relaxaci i aktivní formu odpočinku v přírodě. Myšleno je i na příjemnosti, k nimž patří prostor na mytí kol a kočárků, ale také na prvky chytrého bydlení. Umět svůj byt ovládat odkudkoliv, ovládat řízení teploty v bytě, zabezpečení bytu – Rezidence Malvazinky na tento komfort pamatuje a již v základu buduje přípravu pro osazení vybraného vybavení chytré domácnosti. „Hlavní přínos chytrého bydlení spatřuji především ve vzdálené kontrole zabezpečení bytu i jednotlivých spotřebičů a také v možnosti odkudkoliv ovládat osvětlení, nastavení žaluzií a vnitřní teplotu. K tomu samozřejmě patří i ochrana před požárem nebo vloupáním. Chytré bydlení představuje finanční úsporu, bezpečí a zvýšení uživatelského komfortu,“ říká Jana Moravcová, manažerka marketingu společnosti EXAFIN.

Tam, kde se dnes uvažuje o omezení dieslových motorů, vykročil EXAFIN osvíceně o celou generaci inovací dál a podpořil trend čistých technologií v oboru elektromobility. Konkrétně v jejím nejslabším místě, v páteřní dobíjecí síti. V Praze již existuje několik míst – především parkoviště supermarketů, na nichž si lze zdarma elektromobil nabít. Nicméně nejpohodlnějším řešením je nabíjení v domovské garáži.

Parkovací místa v garáži Rezidence Malvazinky budou připravena. Přípojka 16A/400V zajistí plné nabití baterií zhruba za šest hodin (v závislosti na typu vozu). Po příjezdu domů jednoduše zapojíte svůj vůz do sítě a druhý den ráno bude připraven znovu vyjet.

„Věříme, že čisté technologie, konkrétně elektromobilita, je nezpochybnitelným trendem v silniční dopravě a elektromobily se už dnes staly běžnou součást městského provozu,“ říká Jana Moravcová marketingová manažerka společnosti EXAFIN, a dodává: „možná nebude trvat dlouho a elektromobily budou součástí našich životů stejně jako dnešní automobily na benzín nebo naftu. Více než dvoutisícovka elektromobilů by se v blízké budoucnosti měla zmnohonásobit, což nás motivuje připojit se k budování páteřní sítě a k odstraňování jedné z hlavních bariér pro rozvoj elektromobility.“

NOVÁ GENERACE BYDLENÍ – K NASTĚHOVÁNÍ JARO 2019
www.rezidencemalvazinky.cz
724 511 511

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+