Jak dosáhnout nadčasového interiéru?

01.03.2019 /

Na FAVI.CZ najdete kousky, které nikdy nevyjdou z módy, i inspiraci, jak nadčasového interiéru lehce dosáhnout.

Základem je odolnost

Masivní dřevo, mramor nebo kámen. V interiéru se používají věčnost, a ještě dlouho budou. Pokud tak toužíte po nadčasovém domově, rozhodněte sáhněte po nábytku z odolných materiálů. Konferenční stolek Maron v sobě pojí neotřelý vzhled, maximální funkčnost a jedinečný materiál. Je vyroben z tropického palisandrového dřeva, které je mimořádně tvrdé a místnosti dodá nezaměnitelné kouzlo.

Nábytek, který využijete kdekoli

Maximální pohodlí a ikonický design dělá z ušáku jedinečný nadčasový kousek, který vám může doma dělat radost věčnost. Je to navíc všestranný nábytek, který se dokáže přizpůsobit opravdu každé místnosti. V obýváku jako pohodlné křeslo, ve kterém sledujete oblíbené trháky. V ložnici pro změnu jako místo, kde se můžete po náročném dni stulit s knížkou. Ušák Marbet Lungo s vysokou opěrku poskytuje krku podporu a lenošení v něm vás tak nikdy neomrzí. Naopak hlavní dominantou křesla Borg jsou masivní nohy z buku, které zvýrazňují jemné linie samotného křesla.

Inspirujte se ikonickým designem

Světlo je hlavním pilířem každého interiéru. Pomůže vám vytvořit v domově jedinečnou atmosféru a zútulnit. Lustr je proto kousek, do kterého se rozhodně vyplatí investovat. Závěsné světlo Silvia Mini Umage je složené z malých plátků, které rozptylují teplé měkké světlo. Zároveň je to jeden ze symbolických produktů od dánských návrhářů z VITA. Slušet bude interiérům laděným v přírodních tónech, ale i čistě bílým místnostem, které zaleje teplým světlem. Perfektně bude vypadat jak v obývacím pokoji, tak i v jídelně nebo ložnici.

Toužíte po lampě, jako vyšité z magazínu o bydlení? Stojací lampy vypadají v místnosti naprosto skvěle. A čím větší, tím lepší. Oblouková lampa Big Bow navíc dokáže spolehlivě nahradit hlavní světlo v tmavém koutě. Další moderní kousky najdete v designom eshope LaConception.

Sáhněte po neutrálních odstínech

Šedá, béžová nebo zemité barvy vám budou ladit prakticky s čímkoli. Dají navíc vyniknout barevným prvkům v interiéru. Na komodě Husum se tak budou báječně vyjímat originální vázy nebo sošky. Sázkou na jistotu je při výběru nadčasového zařízení kombinace dřeva a bílé barvy. Takový nábytek vám totiž ponechá dostatek prostoru pro trendy a barevné doplňky.

Čisté a jednoduché linie jsou základ

Každé jídlo chutná lépe, když se všichni sejdou u jednoho stolu. Takového, kde se příjemně navečeříte s rodinou i pobavíte s partou přáteli. VidaXL jídelní stůl s židlemi je vyveden v nestárnoucí kombinaci tmavého masivu a kůže, radost vám tak bude při stolování dělat klidně i pár desítek let. Až budete přemýšlet, kam s ním, zapomeňte na stěny. Velký jídelním stolům to totiž nejvíce sluší přímo uprostřed místnosti.

Nebojte se retro designu

Máte rádi klasiku v novém kabátě? Jídelní židle Fox a Kabira Wood v sobě skloubily komfort, inspiraci retro designem a moderní materiály. Skvěle ladí k jednoduchým jídelním stolům, kterým přidají na originalitě. Báječně ale vypadají i samostatně u pracovního stolu.

Elegantní a minimalistické dekorace

Zbavte se tuctových sošek, váziček a ostatních drobností, které se vám povalují na komodách. Místo toho si pořiďte pár jedinečných nadčasových dekorací. Na betonových nástěnných hodinách Watch se čas rozhodně nepodepíše a díky svému minimalistickému designu se vám budou hodit prakticky kamkoli. Modrá skleněná váza PT LIVING je pro změnu to pravé ořechové pro všechny milovníky skandinávského designu i bílých pivoněk, které se v ní budou krásně vyjímat.

Štítky:

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+