LUXUSNÍ PENTHAUS S VÝHLEDEM NA VLTAVU NEDALEKO CENTRA

18.03.2019 /

Líbilo by se Vám vlastnit novostavbu prostorného penthausu s velkými prosklenými plochami v dosahu centra Prahy, s neopakovatelným panoramatickým výhledem z úrovně sedmého patra do zeleně golfového hřiště, na Vltavu a na romantické kopce Barrandovských skal? Penthaus pro Vaši rodinu s velkou terasou včetně zatravněné části, kterou budete sami schopni snadno udržovat. Bonusem jsou dvě garážová stání s možností dobíjení Vašeho elektromobilu a ještě možnost dokoupit si zděný sklep. Samozřejmostí je, že Váš nový penthaus bude kvalitně designově vybaven italskými dlažbami a obklady, dřevěnými plovoucími podlahami a dýhovými dveřmi s obložkovými zárubněmi. Líbí se Vám ještě něco jiného? Standard v rámci klientských změn budete moci ovlivnit.

Rádi sportujete? Výborně! Hned u domu je cyklosteska a spousta možností pro sportovní vyžití.

Pokud chcete s přáteli povečeřet nebo si jen tak užít nedělní brunch s rodinou, pohodlnou procházkou dojdete k vyhlášené restauraci na lodi.

Zdá se Vám, že to není možné, nebo že takové bydlení pro Vás bude nedostupné? Nikoliv, podívejte se na internetové stránky www.hodkovickygreen.cz a přesvědčte se, že bydlení za rozumnou cenu nabízí právě projekt Hodkovičky Green II., který navazuje na úspěšnou dokončenou a vyprodanou první etapu. Důkazem toho jistě je, že již nyní je více než 70 % bytů prodaných.

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+