Výhody nafukovací vířivky. Zkuste ji!

12.05.2019 /

Uvažujete o vířivce a nechcete investovat statisíce? Pak si pořiďte tu nafukovací. Od té pevné se moc neliší a má mnoho výhod. Vyzkoušeli jsme na vlastní kůži!

Otestujete si, zda ji užijete

Jednou z prvních výhod je, že si snadno otestujete, zda vířivku vaše rodina vůbec užije, či nikoli. I vířivka znamená starost, a to zejména s čištěním. Vezme také nějaký ten proud, který něco stojí. Můžete si snadno spočítat roční investice do provozu i do chemie, kteroui budete muset vířivku pravidelně čistit.

Skvělá pro malé děti

Pokud je váš záměr pořídit malý vyhřívaný bazén zejména pro malé děti, pak je nafukovací vířivka opět skvělá volba. Děti se v ní neutopí, mohou se koupat už od března a sezona díky vyhřívání vody končí někdy začátkem listopadu.

Vydrží 4–5 let. To je tak akorát!

Po 4 až 5 letech je už vířivka na odpis. Ne, že by nevydržel materiál, ze kterého je bazén vyrobený, ale zpravidla odejde nahřívací zařízení spojené s filtrací. Investice do nového tvoří více než polovinu nákladů na celou vířivku. To už je pak na zvážení. Kutilové si jistě poradí i s náhradní variantou filtrace a vyhřívání. I tak po 5 letech mohou být děti už zralé na klasický bazén a koupání v bublinkách je brát moc nebude. Investice stovek tisíc by vás mohla mrzet a stejně jako drahé auto i drahá vířivka značně ztrácí na hodnotě.

Dá se kamkoli a kdykoli převézt

Pokud se stěhujete nebo si chcete užít nahřátých bublinek po těle třeba na chatě, není problém vířivku vyfouknout a jednoduše ji přemístit kamkoli budete chtít. To s pevnou vířivkou rozhodně nejde. Na zimu se dá jednoduše skladovat třeba v zahradním domku.

Večerní party se sousedy

Nejen děti, ale samozřejmě i my dospělí najdeme jistě v odpočinku ve vířivce své zalíbení. Co byste řekli šampaňskému v horké vaně za svitu hvězd nad hlavou? Znáte větší romantiku? Pozvat můžete i přátele a strávit tak báječný netradiční večer. Ušetříte tak za drahé whirpooly v relax centrech. Dopřát si můžete odpočinek v pohodlí domova a kdykoli si zamanete.

Blahodárné účinky vířivky na naše zdraví

Závěrem to nejdůležitější. Vířivka představuje komplexní terapii pro fyzickou a duševní schránku lidského organismu. Optimálně nastavená voda ve vířivce odplavuje stres, snižuje a uvolňuje napětí ve svalech. Vířivka umožňuje větší pružnost a zvýšením přívodu krve do bolestivých oblastí, pomáhá odvádět bolestivé pocity z postižených nebo namožených míst celého těla. Pobyt ve vířivce před spaním je skvělým prostředkem k přípravě na noční odpočinek. Vířivka působí blahodárně nejen na zdraví, ale i na duši. Můžete současně využít i účinky aromaterapie přidáním speciální vůně do vody.

Štítky: , ,

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+