3 tipy na luxusní nové byty v Praze

17.05.2019 /

Život v hlavním městě láká stále více lidí. Není se čemu divit, jelikož si od něj slibují především skvělou dostupnost do zaměstnání a také maximální komfort. Vždyť dostat se prakticky z jakékoli části Prahy do zábavního parku, nákupního centra, do divadla, nemocnice nebo kamkoli jinam není nejmenší problém. Vybírat si přitom můžete rezidenční bydlení na periferii v rámci některého ze známých projektů. Bydlet budete v klidu v lokalitách slibujících klid, komfort zkrátka pohodu. My vám v následujících dáme hned 3 tipy na takovéto bydlení.

Exkluzivní penthouse 5+kk v Praze 8

Naším prvním tipem z velmi pestré nabídky společnosti Homeland, již najdete na Homeland.cz je luxusní penthouse 5+kk v Praze 8 Libni. Jedná se o bydlení v rámci projektu Marina Boulevard, jenž získal spousty ocenění, a to třeba v rámci Best of Reality nebo CIJ Awards. Bydlení na břehu Vltavy je luxusní a nabízí krásné pohledy na řeku. Dům samozřejmě disponuje 24 hodin fungující recepcí. Velikost bytů je úctyhodných 91,7 m². Exkluzivní vstupní hala, velkolepě řešené prosklené plochy a špičkové vybavení. To je jen krátká charakteristika bydlení v tomto objektu.

Duplex 5+kk v Praha 6 Vokovicích

Naším druhým tipem je Duplex 5+kk nacházející se v 1. a 2. patře objektu v Praze 6. Jedná se o nedílnou součást Resortu Vokovice. Mimo luxusní prostory 191,3 m² jsou tady k dispozici ještě dvě lodžie a předzahrádka. Bydlení v této lokalitě je typické především přírodním charakterem. Vždyť hned v sousedství se nachází vodní nádrž Džbán i přírodní rezervace Divoká Šárka.

Byt 4+kk v Praze 5 Jinonicích

Skvělé luxusní byty v Praze si lze vybírat také v rámci projektu Gardens Butovice. Výbornou volbou je třeba aktuálně volný byt 4+kk ve druhém a třetím nadzemním poschodí. Jeho luxusní rozloha 107,4 m² už hovoří sama za sebe. Když se k ní ještě přidají dvě terasy, není co řešit. Master ložnice, en-suite koupelna a další vymoženosti jsou jen základem výbavy tohoto bytu.

Štítky:

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+