Investujte do zahraničních nemovitostí

02.07.2019 /

Využijte velice příznivé situace na realitním trhu ve Španělsku a investujte do luxusních nemovitostí přímo na Mallorce. Na našich stránkách www.ambieten.cz vám představujeme nejnovější nabídky těchto novostaveb. Je pro vás zajištěno veškeré projektové, právní a finanční poradenství.

Dohodněte si osobní setkání v sídle naší společnosti, rádi s vámi projdeme veškeré detaily této investiční příležitosti.

Zaměřujeme se na prodej rezidenčních vil a usedlostí v Brně i širokém okolí Jihomoravského kraje. V naší nabídce naleznete mnoho nemovitostí, které mohou být vaším novým vysněným domovem, například jako tato stylová venkovská vila v Kuřimském Jestřabí.

Hledáte spojení luxusního bydlení, krásné přírody a soukromí? Kontaktujte naše realitní specialisty, kteří vám nabídku těchto exkluzivních nemovitostí rádi představí.

AMBIENTEN VIP s.r.o.
Mezírka 775/1
602 00 Brno
+420 733 525 123
info@ambienten.cz

www.ambienten.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+