KLÍČOVÉ CENTRUM ochrání Váš domov před zloději

10.09.2019 /

Váš byt nebo dům se snadno může stát cílem zlodějů. Účinná prevence zajistí, že nejen Váš majetek, ale i Vy a Vaši blízcí zůstanete vždy v bezpečí.

Většina zlodějů se do objektů snaží nejdříve vniknout dveřmi. Základem bezpečného domova jsou proto kvalitní bezpečnostní dveře s bezpečnostní zamykací vložkou a bezpečnostním kováním. Pokud ale máte okna nebo balkon v nižších patrech, zloděj se nejspíše pokusí vniknout právě tudy. Zavřené okno přitom lze potichu a bez poškození otevřít během pouhých pár sekund! Před vloupáním touto cestou Vás ochrání zamykací kliky nebo okenní zámky.

Pro ještě větší bezpečnost můžete zkombinovat mechanické zabezpečení s kamerovými či alarmovými systémy, díky kterým budete mít svou domácnost neustále pod dohledem a včas Vás upozorní na nebezpečí vloupání a další rizika. Pokud máte doma cennosti větší hodnoty, rozhodně se vyplatí investovat do trezoru s bezpečnostní certifikací.

V posledních letech jsou stále oblíbenější elektronické přístupové systémy, které umožňují odemykání čipem, kódem nebo třeba smartphonem. Jsou spolehlivé, bezpečné a pohodlné! Přístup můžete jednoduše udělit dalším osobám a stejně tak snadno jej opět zrušit (třeba při ztrátě čipu).

Pořizujete nové bydlení? Zastavte se v prodejně KLÍČOVÉHO CENTRA! Naši specialisté Vám rádi poradí a kompletně zabezpečí Vaši domácnost.

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+