Kouzelné bydlení nejen pro milovníky golfu

12.09.2019 /

V kraji Františka Ferdinanda d’Este, Josefa Suka i Viewegha vzniká projekt Green Village, který nadchne všechny, kdo chtějí bydlet v maximálním soukromí v klidu přírody a přitom to mít kousek do Prahy. Na šestnácté jamce mistrovského golfového hřiště Golf Resort Konopiště (hřiště d`Este) kousek od Benešova a Bystřice připravuje společnost Real-Treuhand Reality & Development soliterní i řadové domy v nejvyšším možném standardu.

Rezidenční projekty v té nejvyšší kvalitě už dnes u nás nejsou ojedinělé, co jim ale dává punc naprosté výjimečnosti je jedinečná lokalita. A ty je čím dál těžší najít. V jedné takové ale momentálně připravují architekti společnosti  Real-Treuhand Reality & Development projekt Green Village, který nabídne zájemcům menší rodinné domy s výměrou okolo 120 m² bytové plochy a solitérní vily o výměrách přesahujících 300 m² s vysokým standardem použitých materiálů a moderních technologií.

S respektem k původní přírodě vznikne na 16. jamce největšího českého golfového hřiště Golf Konopiště domov pro lidi, kteří chtějí mít hlavní město na dosah, po pracovním dni ale za sebou rádi nechají hluk velkoměsta, a naopak chtějí trávit čas s rodinou v klidu a vůních přírody. Domy byly navrženy v souladu s tradiční vesnickou zástavbou, zároveň architekti zohlednili i sociální rozměr bydlení a zajímavě řeší prostory mezi domy, které nabízejí mnoho poloveřejných a polosoukromých prostor a vytvářejí tak místo pro dokonalé harmonické bydlení. Vlastní stavby pak architekti promýšlejí do posledních detailů, jako jsou poštovní schránky, přístřešky pro popelnice či dostatek místa pro parkování automobilů, součástí zahrádek a parteru mezi domy jsou prostory pro ukládání potřebného vybavení.

Nový projekt nenadchne jen milovníky golfu, kteří k novému domu dostanou také dvakrát členství v Golf Resortu Konopiště zdarma, ale osm kilometrů vzdálené okresní město Benešov nabízí veškerou občanskou vybavenost čítající 16 škol včetně gymnázia, zdravotní středisko, zimní a plavecký stadion a mnoho dalších služeb. Relaxaci skýtá i luxusní Spa & Welness centrum s vnitřními i venkovními bazény, které je součástí golfového klubu. Součástí Green Village bude i soukromá školka, sportoviště, rybníček a park s ovocným sadem.

Projekt Green Village má snadné dopravní spojení s centrem Prahy, leží na hlavních dopravních tepnách a dálnicích, z Benešova jezdí pravidelně vlak do centra metropole, zároveň zde a v blízkém okolí najdete vše, co k životu potřebujete.

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+