For Interior 2019. Co všechno nabídne?

23.09.2019 /

Prázdniny jsou pryč a před námi jsou tak podzimní veletrhy plné inspirace pro bydlení. Jedním z těch očekávaných je i For Interior 2019, který se uskuteční 10.–13. října  PVA Expo Praha v Letňanech. Na co se můžete těšit?

Mnoho novinek

Pokud patříte k milovníkům designu a pěkného bydlení, jistě vás potěší zpráva, že veletrh připravuje řadu novinek. Kromě tradičních značek přibudou i nové. Jednou z těch, co stojí za zmínku, je i designová značka ZHENG Store, která nabízí unikátní produkty interiérů a exteriérů domácností. Zajímavostí je, že své síly spojila s vyhlášenými čínskými designéry. Sympatická je i filozofie značky, kterou je dostupnost luxusního bydlení pro každého. V říjnu na veletrhu představí mikrokrystalickou dlažbu s originálními vzory, netradiční koupelnové vybavení, ručně vyráběná umyvadla nebo masivní koupelnový nábytek v kombinaci s mramorem. I další firmy představí mnoho novinek, kterými budete moci ozvláštnit svůj domov.

Harmonizace interiéru s pomocí Feng Shui

Harmonizace interiéru je jedním z aktuálních témat, kterými se v posledních letech lidé zabývají. A není divu. Mnoho z nás se stále častěji zamýšlí nad tím, jak co nejlépe vylepšit svůj život. Chceme zlepšovat své bydlení, zdraví nebo vztahy se svým okolím. Proměňovat je možné prostředí, ve kterém žijeme, jako celek, ale týká se to i našeho bydlení. V tomto vám nejlépe pomůže učení Feng Shui. Do jeho tajů budete moci nahlédnout rovněž na veletrhu For Interior 2019, stejně jako se zeptat odborníků na to, co vám není jasné, a získat tak cenné rady k nezaplacení. Celkovou architektonickou koncepcí, vnitřním vybavením a vhodnou volbou uspořádání materiálů, nábytku a dekorací je možné pomocí zásad Feng Shui sladit životní prostor s tím, co je blízké podstatě jeho obyvatel. O tomto tématu si můžete přijít poslechnout i přednášky Radky Košíčkové z Evropské školy Feng Shui, která se na nich vždy zaměřuje na konkrétní části interiéru.

Boho styl nesmí chybět

Popularita Boho stylu stoupá. A tak nesmí chybět ani na podzimním veletrhu For Interior 2019. Boho, to je svoboda, pohoda, neformálnost… Jednou z novinek veletrhu bude Boho café. Půjde o relaxační stánek, kde budete mít možnost kromě odpočinku ochutnat také výbornou kávu a domácí dezerty. Kavárna bude fungovat současně centrem doprovodných programů a budou se zde odehrávat přednášky na různá témata a workshopy, jako například vázání dekorací makramé. Je určitě na co se těšit.

Zajímá vás kvalitní spánek?

Dalším oblíbeným tématem, které nesmí chybět, je i kvalitní spánek. Vše o něm se dozvíte v ZÓNĚ SPÁNKU, která bude tentokrát umístěna v Hale 3. Těšit se můžete na významné značky postelí, matrací, ale také lůžkovin a dalších souvisejících produktů. Odborníci vám rádi poradí při výběru správné matrace i lůžkovin a odpoví na vaše dotazy.

Podzimní veletrh přinese i aktuální trendy pro rok 2020, o kterých vás samozřejmě budeme rádi informovat.

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+