Děkujeme za příjemné setkání v Brně

05.11.2019 /

Čas předvánoční je časem, kdy si připomínáme tradice a hodnoty. A také se potkáváme. Společné setkání, vzájemné sdílení a poděkování za to, že jste stále součástí naší velké rodiny s názvem REALCITY, bylo důvodem uspořádání malé komorní akce s klienty brněnské mutace titulu REALCITY v moravské metropoli.

Akce, jejímž pořadatelem bylo vydavatelství Vltava Labe Media, se uskutečnila v podvečer 24. října. Zástupce realitních kanceláří přivítala v malebném Letohrádku Mitrovských Zuzana Tylčerová, obchodní ředitelka divize časopisy, společně s Klárou Břízovou, Gabrielou Neuwirthovou a Krzysztofem Asztemborskim.

V úvodu příjemného večera jsme si s klienty připomněli prostřednictvím krátké prezentace časopisecké portfolio vydavatelství. Jsme rádi, že jsme mohli s vámi osobně pohovořit o práci i běžných starostech a poděkovat vám za dosavadní spolupráci prostřednictvím připraveného programu i malé pozornosti předané na závěr akce.

Večer nám příjemně zpestřilo občerstvení, které dodala síť restaurací Coloseum, a sladké pokušení, které připravila Střední cukrářská škola Charbulova. Oběma tímto také děkujeme. Těšíme se na další taková setkání.

Štítky: ,

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+