Zajistěte si financování nákupu nemovitosti dopředu díky spolupráci s Realitní společností České spořitelny

26.11.2019 /

Většina lidí prodává či kupuje nemovitost pouze jedenkrát za život a postrádá tak potřebné znalosti a zkušenosti v této oblasti. Přesně proto jsme tu my, Realitní společnost České spořitelny, a.s., kteří se staráme o to, aby prodej nebo koupě nemovitosti proběhla bez komplikací a především s minimem starostí. Spokojenost klientů je pro nás na prvním místě.

V tuto chvíli, kdy jsou ceny nemovitostí vysoké, poptávka převyšuje nabídku a množství nemovitostí na trhu klesá, mají kupující větší problém nalézt nemovitost, která by odpovídala jejich představám a zároveň i finančním možnostem. Když už takovou nemovitost najdou, tak prodávající preferuje zájemce s vyřešeným financováním, a ten, kdo je ochoten co nejrychleji složit zálohu na koupi, ten také v drtivé většině získá danou nemovitost. Ale ne každý je ochoten složit zálohu, když nemá potvrzené financování do 100 % kupní ceny. To je logické.

Proto jsme rádi, že mohou makléři RSČS ve spolupráci s Buřinkou (Stavební spořitelnou České spořitelny, a.s.) našim klientům poskytnout novinku v podobě Hypoúvěru GARANT, který jim tuto jistotu dofinancování garantuje.

GARANT je předem schválený hypoúvěr nabízející jistotu finančních prostředků těm, kteří si chtějí pořídit vlastní bydlení, ale prozatím ho ještě nenašli.

Tento speciální produkt umožňuje sjednat úvěr na základě prověření příjmů klienta, aniž by měl v okamžiku podání žádosti26 o úvěr již vyhlédnutou nemovitost, kterou bude kupovat. Unikátnost Hypoúvěru GARANT spočívá především ve sjednané době 12 měsíců, během které může hledat své bydlení a následně kdykoliv zahájit čerpání úvěru. Eliminuje tak riziko, že by propásl nabídku, která se už nemusí opakovat.

Nově lze sjednat Hypoúvěr od Buřinky GARANT nejen na koupi rodinného domu nebo bytu, a to i v rámci developerského projektu, ale i na koupi stavebního pozemku (bez výstavby).

Finanční poradci Buřinky s klientem na základě jeho představ projdou možnosti, připraví nejlepší řešení pro financování a naši realitní makléři klientovi pomohou s výběrem nemovitosti a realizací její koupě.

E: info@rscs.cz  ⅼ  T: 956 715 684  ⅼ  www.rscs.cz/kontakty

Štítky:

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+