Ekologické vily Na Meandru představí inovativní technologie – Stavební povolení uděleno

19.12.2019 /

Luxusní rezidenční projekt nízkoenergetických vil Na Meandru obdržel dne 6. 11. 2019 stavební povolení. Na slunečné stráni v Řeži u Prahy tedy již brzy započne výstavba patnácti zcela ojedinělých vil s dechberoucím výhledem na řeku Vltavu. Vily vynikají neotřelým moderním designem v dokonalém souladu s přírodou i jedinečným umístěním vysoko nad řekou. Pozemek byl pečlivě zvolen s ohledem na orientaci, sluneční svit, prostornost zahrad kolem domů – aby vše odpovídalo optimálním podmínkám pro vytvoření krásného, ekologického bydlení s co nejnižšími provozními náklady. Inovativní design vil doplňuje hlavní záměr projektu směřující k energetické soběstačnosti. Na první pohled vás upoutají zelené stěny i vkusné a efektivní rozmístění fotovoltaických panelů. Prosvětlenost domů umožňují velkoformátová okna orientovaná převážně na jih, západ a východ. Nechybí ani prostorné venkovní terasy, které důmyslně propojují interiér se zahradou.

Každá z vil bude vybavena inteligentním řízením, díky němuž budete mít pod kontrolou vytápění, chlazení, větrání, stínění či osvětlení. Nicméně developer samozřejmě nabízí i podporu při zacházení s energetikou domu i dále, po předání domu. Vaše domácnost bude z 80 % soběstačná, roční náklady jsou odhadnuty na 25.000 Kč. Ve všech domech bude aktivně využíván fotovoltaický a termický systém
a v neposlední řadě i tepelné čerpadlo s vrtem zapuštěným do skalnatého podloží. Vily s vyšším standardem jsou vybaveny energetickým úložištěm.

Zjistěte více v naší nabídce na www.luxent.cz, tel.: 731 300 400, info@luxent.cz.

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+