Prémiové bydlení v Praze? Vilapark Klamovka

24.01.2023 /

Naše hlavní město má v současné době více než 1,3 milionu obyvatel. Tento údaj každým rokem roste, přičemž se ani v nejmenším není čemu divit. Daná lokalita totiž nabízí ohromné množství pracovních příležitostí, pestrý kulturní i sociální život, mnoho obchodů a pokrokové prostředí. Nevýhodou ale může být fakt, že v nabídce není mnoho volných bytů v lukrativních Pražských lokalitách.

Nekončící zájem

Zaujala-li vás v poslední době myšlenka investice do bytu v hlavním městě, nesmíte příliš otálet. Zájem totiž značně převyšuje nabídku, a tak se po nových nemovitostech vždy jen zapráší. Atraktivním aktuálním projektem ve výstavbě, kterým bychom Vám chtěli představit, je rezidenční projekt Vilapark Klamovka od společnosti Metrostav Development, který se staví na Praze 5.

Investice do nemovitosti situované na Smíchově je šikovnou volbou pro náročnější zákazníky, kteří si potrpí na klidné prostředí, moderní dispozice a veškeré výhody pobytu poblíž historického centra města. Co vám vlastně nabídnou byty Smíchov?

Řešení na míru

Nejdříve se podívejte na internetové stránky pod odkazem Klamovka byty a rozklikněte si bližší specifikace projektu. Dočkáte se výběru více než stovky jednotek, jejichž dispozice počítají jak se skromnou garsonkou, tak i s prostorným a luxusním 5+kk o dvou seti sedmi metrech čtverečních. Záleží čistě na vašich preferencích, přáních i možnostech.

Nové byty Praha 5 vám poskytnou ideální kombinaci malebné přírody a blízkých výletů, stejně jako veškerou vybavenost moderního světa. Na realizaci se podílejí zkušení designéři, energetičtí specialisté i stavaři, díky čemuž dosáhnete vysokého standardu bydlení.

Jestli vás tedy láká život v neokoukaném prostředí, byty Praha Smíchov jsou jasnou volbou. Nejdříve však vsaďte na nezávaznou úvodní konzultaci zdarma, na jejímž základě si necháte zodpovědět jakékoliv otázky a poté se sami rozhodnete.

 

Autor příspěvku:

Google+