Pořiďte si solární panely na střechu a šetřete za elektřinu

01.08.2023 /

Stále více vlastníků nemovitostí si pořizuje solární panely. Právě fotovoltaika či solární panel je tím, co zajistí elektřinu zcela zdarma. Stačí, abyste je umístili na co nejvhodnější místo, kde slunce svítí co nejdelší část dne. Rozdíl v získané energii dle montáže na rozdílné světové strany může být i desítky procent. Solární elektrárny nám umožňují vyrobit si vlastní energii a spotřebovávat ji dle potřeby.

Kvalitní panely od Jinko a Risen

V zavedeném e-shopu Hawaj.cz můžete koupit solární panely na střechu od kvalitních výrobců Jinko a Risen za nejvýhodnější ceny v České republice. Odběr je možný už od 1 kusu. Pokud si koupíte více kusů, čeká na vás zajímavá sleva. U panelů je nabízena prodloužená záruční lhůta po dobu 25 let.

Fotovoltaika je dostupnější, než dříve. Navíc díky tomu, že jsou stovky kusů panelů skladem, je možné je ihned odeslat, nebo si je příp. osobně vyzvednout, budete-li si přát.

Solární panely na ohřev vody ušetří lidem ročně spoustu peněz. Záleží samozřejmě na tom, kolik solárních panelů na střechu si pořídíte, jak vysoký máte roční odběr teplé vody a zda vodu ohříváte elektrickým bojlerem, kotlem na tuhá paliva nebo plynem.

Vhod vám přijdou i solární měniče. Jedná se o měniče napětí, které možná znáte pod pojmem střídače. Třífázové hybridní modely můžete volit např. ze značek SOLAX, Huawei nebo GoodWe.

Právě tento prodejce je členem Cechu akumulace a fotovoltaiky, má vlastní moderní sklad o rozloze 5 500 m2 a dostatek prostoru k uskladnění, manipulaci i expedici solárních měničů. Je také členem České Fotovoltaické Asociace. Velkoobchod garantuje partnerům spokojenost se službami a zaručuje nízkou cenu solárních měničů.

Kupte si solární panely a začněte žít úsporněji.

Autor příspěvku:

Google+