Vánoční soutěž Realcity. Soutěžte a vyhrajte skvělou knihu!

10.12.2013 /

Naše tipy
  •  Čím dříve fotografii pošlete, tím větší máte šanci na výhru.
  • Pojistěte si výhru zasláním vícero fotografií.
  • Kniha může být skvělým dárkem pod stromeček! ;)
  • Zajímáte se o interiérové trendy a rádi soutěžíte? Toužíte po změně svého domova a chcete načerpat spoustu nové fantazie? Nebo chcete pěkný dárek k Vánocům pro své blízké? Pokud jste alespoň v jednom případě odpověděli ano, pak právě pro vás je tu naše aktuální předvánoční soutěž 4 skvělé knihy s názvem 1000 + 1 nápad pro barvy v bytě z nakladatelství Motto. Co musíte udělat, abyste vyhráli?

    Pravidla soutěže

    Stačí vyfotit nejúžasnější domácí vánoční dekoraci, kterou jste sami vytvořili, a poslat nám ji  na e-mailovou adresu soutez@realcity.cz. Aby byla registrace platná, uveďte do mailu i své jméno, příjmení, adresu, kam máme případně knihu poslat, a vaše telefonní číslo.

    Fotografie následně uveřejníme na naší facebookové stránce Bydlení, interiér a design ve fotoalbu s názvem „Vánoční designová soutěž Realcity“. 4 autoři fotografií, které získají nejvíce liků, získají od nás knihu 1000 + 1 nápad pro barvy v bytě. Uzávěrka pro zasílání fotografií je neděle 15.12. 2013 do 15,00. Hlasování probíhá průběžně do 18.12.2013 do 18,00. Poté budou hlasy sečteny a vyhlášen výherce.

    1000 + 1 nápad pro barvy v bytě

    1000 + 1 nápad pro barvy v bytě

    Nepostradatelná příručka při volbě barvy pro váš byt obsahuje 1000 barevných palet a fotografií, od moderního vzhledu až po příjemně pastelové odstíny, které vám poskytnou originální nápady při výběru barevných schémat pro váš domov. Dále v zde naleznete základní katalog všech nejznámějších malířských technik od patinování a stírání štětcem či hřebenem přes oškrabování, krekeování, rozmývání, tupování, malbu fresek a iluzivních maleb až po mramorování či moření. Publikace obsahuje také inspirativní ilustrace, jež vám umožní vidět celou řadu místností v nekonečné řadě působivých barevných kombinací, abyste si mohli vybrat tu pravou, která lahodí právě vašemu oku. A nechybí zde ani zásadní rady pro výběr těch nejvhodnějších nátěrů a barev pro váš styl, domov i rozpočet.

    autor knihy: Emma Callery

    běžná cena: 399,-


    *(Poskytnutím těchto registračních údajů souhlasíte s jejich uchováváním a zpracováváním společností MULTIMEDIA SOLUTION s.r.o. v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb., a to za podmínek uvedených v registračních podmínkách. Současně s tímto udělujete společnosti MULTIMEDIA SOLUTION s.r.o. souhlas s dalším použitím zaslaných fotografií.)

    Štítky:

    Autor příspěvku:

    REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

    Google+