Allrisk reality & finance, s.r.o.: „Jsme Vám opět o něco blíž.“

27.10.2015 /

Jsme tu pro vás již několik let ve stejném složení – služebně nejmladší makléř je tu již pátým rokem. V roce 2014 se naše divize Rezidenčních nemovitosti přestěhovala na Palackého třídu 98 v Brně-Královo Pole, abychom vám byli blíž a vy nám. Ve stejném roce jsme otevřeli pobočku v Českém Krumlově a pobočka v Třebíči se přestěhovala v letošním roce na novou adresu Komenského náměstí 21. Jak jsem již zmiňovala, náš tým je opravdu stabilní, a to i díky podmínkám, které v kanceláři panují. Každý den se potkáváme a vzájemně konzultujeme, jaké zakázky zrovna řešíme. V týmu pak probíráme dané situace prodeje, abychom pro vás našli nejlepší a nejrychlejší řešení. Proto jak říkáme, v našem týmu panuje týmový duch.

Velkým oříškem je určení reálné ceny nemovitosti

V současnosti vnímáme klienty jako ty, kteří chtějí prodat a ty, kteří chtějí prodávat. Obě slova jsou velmi podobná, ale v podstatě jsou to dvě různé skupiny klientů.

Ten, kdo prodat chce, si nechá poradit s určením tržní ceny, dle lokality, stavu nemovitosti a vybavenosti a pohybuje se v reálných číslech. Ale ten, kdo chce prodávat, se v reálných číslech nepohybuje a snaží se nemovitost nadhodnotit. Rozdíl je v tom, že první příklad bude mít nemovitost prodanou rychleji a za dobrou cenu a druhý příklad bude nemovitost prodávat déle a výsledná cena bude nižší. Ptáte se proč? Protože dlouho nabízená nemovitost je po čase tzv. okoukaná a v potenciálním kupci budí dojem nedůvěry a postupně snižuje svoji cenu.

Naši makléři nikdy neříkají cenu na místě. Vždy si nejdříve vyhodnotí všechny parametry nemovitosti, porovnají ceny v dané lokalitě a zkonzultují s ostatními, za jakou částku se obdobné nemovitosti skutečně prodaly.

Dalším ožehavým tématem jsou provize RK

Denně se od vás setkáváme s otázkou proč a za co nám vlastně máte platit provizi. Podívejme se na to z naší strany. Vidina částky, kterou má klient nad rámec ceny zaplatit RK, není pouze zisk, ale tzv. tržba, od které se musí odečíst náklady spojené s prezentací na internetu, v tisku, čas makléře, cena pohonných hmot, právnické úkony (smlouvy, úschova), administrativa, vypracování PENB, daňového přiznání a další úkony a konzultace. Po odečtu všech těchto služeb se dostaneme na částku, kdy RK vydělá míň, než si myslíte. I když se vám cena provize zdá být neadekvátní, tak si uvědomte, kolik času, nervů a chyb vás to může stát, když se rozhodnete prodávat či kupovat nemovitost sami.

Doufáme, že jsme vám naši práci zase o trochu přiblížili, a těšíme se na další spolupráci nejenom v Brně, ale i dalších našich pobočkách po České republice. Největší odměnou pro nás je, když se klienti vrací a doporučují nás svým kamarádům a známým. Jsme vám stále blíž.

Hana Hodonská, ředitelka divize realit
„Jsem vám blíž, protože svou práci dělám již 15 let a neustále se snažím naše služby dále rozšiřovat k vaší úplné spokojenosti.„

Tomáš Padělek, asistent realitní kanceláře
„Jsem vám blíž, protože jsem pro vás denně v kanceláři a na telefonu, zařídím vám převody médií a veškerou komunikaci s úřady.“

Ing. Alice Roubalová, realitní poradce
„Jsem vám blíž, protože i já koupila byt přes RK a dnes se dokáži podívat na problém ze všech tří stran, vyjít vstříc a poradit.“

Jiří Mikeš, realitní poradce
„Jsem vám blíž, protože díky rekonstrukci vlastního domu dokáži lépe stanovit prodejní cenu, což je prioritou pro úspěšný prodej.“

Představujeme

Centrála společnosti Allrisk reality & finance je na jihu Brna, na ulici Komárovská 20a. Pro lepší dostupnost pro klienty ze severních částí moravské metropole jsme letos rozšířili působnost i na pobočce na ulici Palackého třída 98. Spokojení klienti Allrisk reality & finance se k nám rádi vracejí, především díky širokému rozsahu služeb pod jednou střechou, vstřícnosti a profesionálního přístupu.

Hana Hodonská
ředitelka společnosti

Allrisk reality & finance, s.r.o.
Palackého třída 98
Komárovská 20a, Brno
Tel.: +420 545 110 345
GSM: +420 605 269 990
hodonska.hana@allrisk.cz
www.allrisk.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+