Praha 4: Srdeční záležitost

06.11.2015 /

Praha 4 je moje srdeční záležitost. Jako místní patriot, ale i jako realitní makléř se zaměřením na tuto oblast se domnívám, že poskytuje příjemné prostředí pro život a velké množství příležitostí pro volný čas pro všechny generace. Z realitního pohledu je Praha 4 velmi rozmanitá.

Najdete tu panelová sídliště s občanskou vybaveností, která jsou v sousedství zeleně. Nejen rodiny s dětmi tu naleznou cenově přijatelné a pohodlné bydlení. Náročnější klienty uspokojí solidní činžovní domy s atmosférou první poloviny 20. století třeba v Podolí či Nuslích, kde fasády zdobí nádherné secesní prvky, ale také funkcionalistické tvary. Pro nejnáročnější klientelu Praha 4 nabízí lokality se zástavbou rodinných domů. Jedná se třeba o Braník, Hodkovičky. Zde objevíte pravé perly, nemovitosti poskytující maximální soukromí s perfektní dostupností do centra Prahy.

Na Praze 4 najdete množství sportovišť, přírodních zajímavostí, ale i kulturních stánků, za zmínku stojí Divadlo na Fidlovačce či Divadlo Dobeška.

Pokud vás zajímá více informací ohledně prodeje či pronájmu nemovitostí v Praze, zejména pak v lokalitě Praha 4, neváhejte se na mne obrátit pro konzultaci. Na osobní schůzce vše v klidu probereme a zhodnotíme. Na reference od spokojených klientů se můžete podívat na http://www.remax-czech.cz/reality/re-max-good-luck/tereza-vrzakova/.

Mgr. Tereza Vrzáková
certifikovaný realitní makléř

RE/MAX Good Luck
Dejvická 50
160 00 Praha 6
Česká republika
Tel.: +420 734 878 787
tereza.vrzakova@re-max.cz
www.remax-czech.cz/goodluck

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+