Brno-střed: vhodné místo pro podnikání

17.02.2016 /

Tato lokalita nepředstavuje pouze samotné centrum s náměstím Svobody a jeho blízké okolí, ale především okolí samotného centra, kde najdeme jak rušnější místa vhodná pro podnikání (např. ul. Údolní, Veveří, Lidická atp.), tak i velmi pěkná místa pro vlastní klidné a pohodové bydlení (ul. Botanická, Tučkova, Jiráskova atp.).

Brno-střed je taktéž oblíbené i pro své možnosti kulturního vyžití (divadla atp.) vč. velkého množství příjemných restaurací a kaváren. Parkování ve středu města je vždy komplikované, ale diky parkování pod Janáčkovým divadlem se situace značně zlepšila a dostupnost historického jádra autem je tak snadnější. Střed města Brna je velmi atraktivní, což má vliv i na stále vyšší prodejní ceny nemovitostí. Za významné realizované akce považujeme Sportovní a rekreační areál Kraví hora, rozšíření hracích ploch a sportovišť, Parking JD vč. fontány a parkové úpravy před Janáčkovým divadlem, parková úprava Konečného náměstí, rekonstrukce Vaňkova náměstí a vrcholku Žlutého kopce, objekt veřejných WC nad Kapucínskými zahradami atd.

Lokalita Brno-střed je nám velmi blízká, neboť zde máme i sídlo společnosti a spoustu známých. Pravidelně zde realizujeme desítky prodejů a pronájmů ročně. V současné době – pro tuto lokalitu – evidujeme přebytek koupěschopných a bonitních klientů se zájmem o byty různých dispozic, a to jak pro vlastní bydlení, tak i jako investici na pronájem. Aktuálně je zde malá nabídka bytů na prodej a ceny jsou velmi vysoké! Zvažujete-li prodej vaší nemovitosti, neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti a nabídněte nám ji k prodeji. Kontaktujte nás a společně vymyslíme strategii, jak nejlépe prodat. Těšíme se na vás a přejeme vám pohodové zimní dny.

Po úspěšných dvou etapách v Ořechově nyní realizujeme prodej stavebních pozemků vč. kompletní infrastruktury v obci Syrovice (15 km jižně od Brna). Jedná se celkem o 9 pozemků od 349 m2 do 877 m2. Zahájení výstavby infrastruktury (el., plyn, voda, kanalizace, komunikace atd.) jaro 2016, plánované dokončení/kolaudace podzim 2016.

Ing. David Novák
jednatel společnosti

REALmix s.r.o.
Bayerova 792/23
Brno 602 00
Česká republika
Tel.: +420 775 077 502
david@realmix.cz
www.realmix.cz

Autor příspěvku:

REALCITY je největším vydavatelstvím v ČR zaměřeném na realitní trh. Jeho produkty působí na českém trhu již od roku 2001, je provozovatelem portálu www.realcity.cz a specializuje se na periodika určená pro profesionály v oblasti nemovitostí. V České republice vydává celkem 2 regionální tituly. Od roku 2017 je součástí českého vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Google+