• goal1 50 000 poptávajících
    klientů
  • goal2 76 inzertních
    portálů
  • goal3 2700 denní
    návštěvnost
  • Jsme
    pojištěni
    goal4
  • Jsme
    prověření
    goal5 goal5 goal5 goal5
  • Jsme
    členy
    goal6
  • Ale hlavně ... máme tisíce
    spokojených
    zákazníků
Realizované
zakázky
Děkuji všem za vzornou spolupráci.
Děkuji všem za vzornou spolupráci. - obrázek č. 1Prodáno
za 1 den
Spolupráce s ním byla velmi příjemná, byl ochotný,..
Spolupráce s ním byla velmi příjemná, byl ochotný, profesionální. - obrázek č. 1Prodáno
za 37 dnů
Paní Krejčová byla vstřícná a ochotná, na nic si nemůžu..
Paní Krejčová byla vstřícná a ochotná, na nic si nemůžu stěžovat. - obrázek č. 1Prodáno
za 1 den
  • goal1 50 000 poptávajících
    klientů
  • goal2 76 inzertních
    portálů
  • goal3 2700 denní
    návštěvnost
  • Jsme
    pojištěni
    goal4
  • Jsme
    prověření
    goal5 goal5 goal5 goal5
  • Jsme
    členy
    goal6
  • Ale hlavně ... máme tisíce
    spokojených
    zákazníků

Reference, co jste nám napsali

Realizované
zakázky
Dobrý den, rádi bychom napsali na paní Kateřinu Škorpilovou..
Dobrý den, rádi bychom napsali na paní Kateřinu Škorpilovou referenci. - obrázek č. 1Prodáno
za 19 dnů
Musím vyzdvihnout především nadstandardní péči o nás jako..
Musím vyzdvihnout především nadstandardní péči o nás jako zákazníka. - obrázek č. 1Prodáno
za 29 dnů
Také bychom chtěli všem poděkovat za bezproblémový průběh a..
Také bychom chtěli všem poděkovat za bezproblémový průběh a svižnou komunikaci. - obrázek č. 1Prodáno
za 1 den
Děkuji konkrétně paní Pliešovské za profesionální přístup a..
Děkuji konkrétně paní Pliešovské za profesionální přístup a rychlé vyřízení pronájmu mého nebytového prostoru. - obrázek č. 1Prodáno
za 6 dnů
Nejnovější nabídky

Nedvědice, rybářský areál, 19 015 m², hala, kanceláře, sociální zařízení – komerce

Nedvědice, rybářský areál, 19 015 m², hala, kanceláře, sociální zařízení – komerce - Komerční Brno-venkov

Exkluzivně nabízíme k prodeji rybářský areál na okraji městyse Nedvědice, nacházejícího se na pomezí Jihomoravského kraje a Vysočiny, nedaleko města Bystřice nad Pernštějnem. Celková plocha pozemků činí 19 015 m², z toho je přibližně 14 500 m² oploceno. Součástí oplocené plochy je dvoupodlažní hala kolaudované v roce 2017, která sloužila k celkovému turnusu odchovu ryb od líhně až po tržní rybu. V hale je umístěna technologie pro odchov ryb a funkční biologická čistička. Objem chovných nádrží je přibližně 530 m³, objem biofiltrů s bioelementy je přibližně 280 m³. Množství vody je dostatečné k jakémukoliv chovu ryb. Celková užitná plocha haly je 1 382 m², kromě nádrží na odchov ryb se zde nacházejí i kancelářské prostory a sociální zařízení. Hala je opláštěna 100 mm polyuretanovým panelem, nosnost podlah je 2 000 kg/m². Venkovní manipulační plocha je tvořena betonovou deskou, areál je přizpůsoben na vjezd kamionů. Na pozemku se nachází vlastní studna, je zde odpadní jímka a elektřina. Na střeše haly je schválena instalace FVE. Areál je přístupný 24/7. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Pro více informací nebo sjednání termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

30 000 000 Kč
Prodej / Výroba / Nedvědice, okres Brno-venkovchci zjistit více >

Ždánice, RD 5+kk, novostavba, parkovací stání, bazén – rodinný dům

Ždánice, RD 5+kk, novostavba, parkovací stání, bazén – rodinný dům - Domy Hodonín

Exkluzivně Vám nabízíme tuto nádhernou prostornou novostavbu o dispozici 5+kk, na okraji města Ždánice. Tento rodinný dům, se zastavěnou plochou 118 m2, nabízí dostatek prostoru a soukromí i větší rodině. V přízemí Vás přivítá velkoryse pojatý obývací pokoj se vzdušnými stropy, který se hladce propojuje s plně vybavenou kuchyní. Elegantní zastřešená terasa, přístupná přímo z obývacího pokoje, rozšiřuje obytný prostor a poskytuje příjemné místo pro relaxaci nebo zábavu. V patře domu se nachází tři ložnice, všechny vybavené vestavěnými skříněmi pro maximální úložný prostor. Soukromí a relaxaci zajišťují dvě koupelny, jedna se sprchovým koutem a druhá se sprchovým koutem i vanou. Ke dvěma pokojům náleží i balkony o rozloze necelých 6 metrů čtverečních, které nabízejí panoramatický výhled do okolí. Dvorek domu je stejně působivý jako jeho interiér. Zapuštěný bazén slibuje osvěžující únik během horkých letních dnů, zatímco dvě parkovací místa poskytují pohodlné parkování pro Vaše auta. Tato dokonale umístěná novostavba se nachází ve Ždánicích, obci s výbornou dostupností do Kyjova, Hodonína a Brna. Můžete tak snadno cestovat za prací, vzděláním nebo zábavou. Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost vlastnit dokonalý rodinný dům, který nabízí luxus, pohodlí a styl. Cena domu je nastavena s ohledem na dokončovací práce, které lze dohodnout s majitelem pro dokončení Vašeho vysněného domova. PENB nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Při osobní prohlídce bezesporu oceníte kvality i polohu tohoto výjimečného domu. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

info v RK
Prodej / Rodinný / Ždánice, okres Hodonínchci zjistit více >

Prosetín, RD 2+1, předzahrádka, dvůr, garáž, dílna - rodinný dům

Prosetín, RD 2+1, předzahrádka, dvůr, garáž, dílna  - rodinný dům - Domy Žďár nad Sázavou

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného rodinného domu ve vyhledávané lokalitě Prosetín, kde tradice splývá s moderními možnostmi bydlení. Tento samostatně stojící dům 2+1 s celkovou plochou pozemku 203 m² a zastavěnou plochou 140 m² je skvělou volbou pro ty, kteří hledají místo pro svůj nový začátek.  Dům je v původním stavu, což Vám dává svobodu přetvořit ho přesně podle Vašich představ a potřeb. Ať už sníte o moderním konceptu nebo o zachování kouzla starého venkovského domu, možnosti jsou neomezené. Využijte potenciál této nemovitosti k rozšíření vašeho bydlení podle potřeb vaší rodiny. K domu náleží praktická předzahrádka, útulný dvorek pro vaše rodinné grilování, garáž pro bezpečné parkování vašeho vozu a prostorná dílna, která uspokojí potřeby každého kutila.  Prosetín, srdce idylické Vysočiny, nabízí klidné a pohodové bydlení s veškerým komfortem na dosah. Obklopena přírodními krásami a s dobrou dostupností do okolních měst, je tato obec ideálním místem pro Vaši rodinu. Ať už je Vaším cílem klidný život na venkově nebo snadný přístup ke kulturním a společenským aktivitám, Prosetín Vám nabídne to nejlepší z obou světů.  Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto domu s neomezeným potenciálem. Investice do rekonstrukce zvýší hodnotu nemovitosti a umožní Vám vytvořit domov přesně podle Vašich představ. Energetický štítek nebyl dodán, z toho důvodu uvádíme třídu G. Tento rodinný dům čeká na svého nového majitele, který dokáže ocenit jeho potenciál a promění ho ve skvost. Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaší odpověď a případnou spolupráci na cestě za Vaším snem o dokonalém domově.

1 290 000 Kč
Prodej / Rodinný / Prosetín, okres Žďár nad Sázavouchci zjistit více >
Příběhy makléřů
Makléř měsíce HP
COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Realitní kancelář COLOSEUM NEMOVITOSTI patří k největším realitním kancelářím na Moravě. Počtem prodávaných nemovitostí a kvalitou služeb se řadíme mezi absolutní špičku mezi realitními kancelářemi. Disponujeme více jak 10-ti letými zkušenostmi v oblasti prodeje a pronájmu všech druhů realit – rodinných domů, bytů, chat, chalup, pozemků, zahrad, rekreačních, komerčních a dalších nemovitostí. Věříme, že si z naší bohaté nabídky, která obsahuje více jak 400 nemovitostí téměř ze všech okresů Moravy, určitě vyberete!

Proč my?
  • Žádná dobrá nabídka vám neuteče – nemovitosti z celé Moravy uvidíte dříve než ostatní.
  • Najdeme to, co skutečně hledáte – stovky prodaných nemovitostí a tisíce spokojených zákazníků ročně mluví za nás.
  • Ušetříme vám čas, úsilí i energii – zařídíme vše od začátku až do konce.
  • Nadstandard je u nás standardem – poskytujeme služby nad rámec standardních povinností realitní kanceláře.
  • Zakládáme si na vysoké míře profesionality a etiky.
  • Splníme to, co jiní jen slibují.
  • Jsme řádnými členy Hospodářské komory.
TOPlist