Chcete prodat či koupit nemovitost? Nebo chcete jednoduše pouze jen radu či odpověď na Váš dotaz ohledně celého procesu Vašeho obchodu v oblasti realit? Jsme tu právě pro Vás. MP CZECH real se odlišuje od jiných - úsměvem, vstřícností, pravdou, férovostí, profesionalitou, zaměřením na spokojenost klienta a hladký průběh celého obchodu.

 

Náš tým je složen z odborníků, kteří mají znalost lokálního trhu, dobrý úsudek o cenách v okolí, právní základy, komunikativnost a originalitu. Máme v nabídce i neveřejně inzerované nemovitosti. Jsme schopni nabídnout Vám nemovitosti přímo dle Vašich požadavků. Čemu se věnujeme? Zabýváme se prodejem bytů, domů, luxusních vil, pozemků, chat a rekreačních objektů, nebytových prostor a zároveň i pronájmem bytů, domů a nebytových prostor. Kromě toho se věnujeme mnoha developerským projektům. Zaměřujeme se i na výkup nemovitostí a oddlužení klientů v případě exekucí apod. Nabízíme i samostatnou právní pomoc a zastupovávání v případě přímého prodeje mezi kupujícím a prodávajícím.

 

MP CZECH real je společnost zabývající se obchodováním s realitami, jsme profesionálové ve svém oboru a jsme schopni poskytnout Vám komplexní servis po stránce odbornostní i právní.

 

Nejsme jenom realitní makléři, jsme jednoduše ti, kteří Vám najdou Váš nový domov.

 

 

Tým MP CZECH real

 

Co vše je zapotřebí, když chcete udělat ze…
Co vše je zapotřebí, když chcete udělat ze dvou bytů jeden

Máte malý byt v oblíbené lokalitě, a tak i když potřebujete větší, nechce se vám stěhovat. Obliba lokality, dostupnost služeb, obchodů i zábavy může být natolik důležitá, že nakonec leckdo zůstane v malém, než by změnil prostředí. Nicméně může se naskytnout nečekaná výhra - volný vedlejší byt.…

v úterý
Prodeje nových bytů letos v Praze opět rostou.…
Prodeje nových bytů letos v Praze opět rostou. Dochází k postupnému zvyšování cen nabízených bytů

Prodeje nových bytů v Praze v letošním roce výrazně rostou, developeři za první čtvrtletí prodali celkem 1520 nových bytů. To je ve srovnání se stejným obdobím loňského roku takřka trojnásobek (růst o 181,5 procenta). První čtvrtletí loňského roku však bylo z pohledu prodejů nejhorší v historii…

v pondělí
Nový stavební zákon počítá s dlouhým přechodným…
Nový stavební zákon počítá s dlouhým přechodným obdobím

Podle informace Ministerstva pro místní rozvoj z počátku dubna bude možné další tři roky podávat projekty postaru. Nový stavební zákon a související vyhlášky počítají s přechodným obdobím až do 30. 6. 2027.

v pátek