ŘEČKOVICE
NACHOVÁ

dostupné bydlení

Prodej bytů v posledním domě zahájen

zvolte Nachovou pro bydlení

klidná lokalita

Při výstavbě této městské části bylo dbáno na výstavbu potřebné zeleně, parků, hřišť, ale také sportovišť, což z Řečkovic činí klidnou a vyhledávanou lokalitu.

mhd 5 min

Bydlení v Řečkovicích nabízí bydlení s dostupností centra města, kterou zajišťuje pravidelná tramvajová linka č. 1, cca každých 5 minut.

bydlení pro každého

V této městské části je veškerá občanská vybavenost. Proto je bydlení vhodné jak pro mladé, tak pro rodiny s dětmi, kterým Řečkovice mohou nabídnout dostupnost mateřských i základních škol včetně 8-letého gymnázia v Řečkovicích.

byty Řečkovice Nachová

Název projektu „Bydlení na Nachové“ vychází z původní koncepce území a názvů ulic, kdy fasády domů měly být barevně rozlišeny, a to v souladu s barvou ulice, kde se nachází.

V rámci města Brna a jeho blízkého okolí se bydlení v Řečkovicích považuje za velmi dobrou adresu, a to hlavně díky výborné dopravní dostupnosti včetně nedaleké konečné stanice tramvaje č. 1.

Řečkovice jsou velmi klidnou městskou částí s velkým počtem možností celoročního sportovního vyžití i relaxace v nedalekých lesích, které jsou v dosahu pouze několika minut chůze.

Bydlení v Řečkovicích tedy splňuje vše, co byste si od bydlení přáli - soukromí, život nedaleko přírody i velmi dobrou dostupnost obchodů i centra města.

více o projektu

Co Vám nabízíme v poslední etapě?

1

bytový dům

21

bytových jednotek

5

nadzemních podlaží

Projekt „Bydlení na Nachové" nabízí celkově šest bytových domů se 180 bytovými jednotkami a dostatkem parkovacích stání, které ke spokojenému bydlení nabízí plochu od 25 m2 do 114,77 m2.

V současné době nabízíme poslední bytové jednotky v této lokalitě, nacházející se v bytovém domě SO09.

Kromě tradičního dvouramenného schodiště, jsou všechna podlaží obsluhována osobním výtahem.

prohlédnout byty

1+kk až 3+kk

dispoziční variabilita bytů

Balkony a terasy

lokalita

Projekt se nachází na pomezí brněnských městských částí Řečkovice a Medlánky, které Vás potěší především svým klidem a bohatou zelení. Kromě přírody však projekt nabízí také perfektní dostupnost do centra Brna, díky hromadné dopravě ve vzdálenosti 5 minut chůze.

Bydlení na Nachové je vhodné především pro rodiny s dětmi , a to především díky školám, školkám i dětským hřištím, které se nachází nedaleko bytových domů, ale také pro mladé lidi s láskou k přírodě. Dále může lokalita nabídnout také restaurace, kavárny a menší obchodní pasáže.

máte dotaz?

Veškeré Vámi poskytnuté osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů). Rádi bychom Vás informovali o způsobu nakládání s osobními údaji, účelu a době jejich zpracovávání včetně kontaktních údajů správce. Všechny tyto informace jsou podrobně specifikovány: zde.