Chcete prodat či koupit nemovitost? Nebo chcete jednoduše pouze jen radu či odpověď na Váš dotaz ohledně celého procesu Vašeho obchodu v oblasti realit? Jsme tu právě pro Vás. MP CZECH real se odlišuje od jiných - úsměvem, vstřícností, pravdou, férovostí, profesionalitou, zaměřením na spokojenost klienta a hladký průběh celého obchodu.

 

Náš tým je složen z odborníků, kteří mají znalost lokálního trhu, dobrý úsudek o cenách v okolí, právní základy, komunikativnost a originalitu. Máme v nabídce i neveřejně inzerované nemovitosti. Jsme schopni nabídnout Vám nemovitosti přímo dle Vašich požadavků. Čemu se věnujeme? Zabýváme se prodejem bytů, domů, luxusních vil, pozemků, chat a rekreačních objektů, nebytových prostor a zároveň i pronájmem bytů, domů a nebytových prostor. Kromě toho se věnujeme mnoha developerským projektům. Zaměřujeme se i na výkup nemovitostí a oddlužení klientů v případě exekucí apod. Nabízíme i samostatnou právní pomoc a zastupovávání v případě přímého prodeje mezi kupujícím a prodávajícím.

 

MP CZECH real je společnost zabývající se obchodováním s realitami, jsme profesionálové ve svém oboru a jsme schopni poskytnout Vám komplexní servis po stránce odbornostní i právní.

 

Nejsme jenom realitní makléři, jsme jednoduše ti, kteří Vám najdou Váš nový domov.

 

 

Tým MP CZECH real

 

Jak efektivně čerpat hypotéku při stavbě…
Jak efektivně čerpat hypotéku při stavbě nového domu

Postavit nový dům, a ještě k tomu na pozemku, který teprve kupujete, je náročnější než koupit již hotovou stavbu. Na druhou stranu tak může vyrůst dům přesně podle vašich potřeb a představ. Jestliže nemáte hotovost, bude třeba na koupi pozemku i stavbu domu zajistit úvěr. Čerpání takového úvěru…

ve čtvrtek
Postup katastrálního úřadu při řízení o návrhu…
Postup katastrálního úřadu při řízení o návrhu na vklad

K tomu, aby se člověk stal vlastníkem nemovitosti, nestačí podpis kupní smlouvy. Následný proces je totiž ten nejdůležitější. Jde o zápis nových údajů, v tomto případě nového vlastníka, do katastru nemovitostí. Bez tohoto zápisu by se totiž smlouva stala jen kouskem bezcenného papíru.

v úterý
Prodeji své nemovitosti můžete pomoci i během…
Prodeji své nemovitosti můžete pomoci i během prohlídek. Jak na to?

Často se stává, že lidé prodávají byt či dům, v němž bydlí. Tento prodej může být trochu náročnější než prodej prázdné nemovitosti. Na druhé straně ale stávající členové domácnosti, resp. vlastník, mohou do procesu prodeje více zasahovat, a konečně i pomoci potenciálním kupcům v jejich rozhodování.…

v pondělí