Icbreality, s.r.o. • tel.: +420 605 229 922
Václavská 6, 60300 Brno • reality@icb.as
Menu

Aktuální nabídka nemovitostí

Filtrování nabídky:

Pronájem komerčních prostor

Nabízíme širokou škálu komerčních prostor z našeho portfolia. Ať už hledáte malometrážní kancelář či obchodní prostor na uliční frontě, či parkovací stání nebo komerční prostor pro sídlo firmy, showroom, nebo gastro provoz, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poskytneme aktuální komerční nabídku.

Pronájem bytů

Studentské bydlení

Jste parta studentů a chcete bydlet v jednom či více bytech? Nebo hledáte naopak dostupné bydlení v soukromí? Chcete bydlet dlouhodobě nebo naopak jen na semestr v rámci například programu Erasmus? V tom případě jste na správné adrese a neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám poskytneme aktuální nabídku komfortního kompletně vybaveného bydlení pro jednotlivce, páry, či skupinky zájemců.

Firemní a korporátní klientela a nabídka pro personální agentury

Jste firma či personální agentura a hledáte bydleni pro své mimobrněnské zaměstnance či kolegy? V tom případě jste na správném místě. Díky naší kapacitě až o 300 bytových jednotkách na jednom místě v centru Brna a na ulici Vídeňská jsme schopni pokrýt veškeré Vaše potřeby.

Young professionals

Přicházíte do Brna pracovat? Nemáte čas ani náladu zdlouhavě hledat a zařizovat Vaše nové bydlení? Čas jsou peníze a času není nazbyt, proto Vám rádi nabídneme bydlení v kompletně zařízených bytech u Mendlova náměstí nebo na ulici Vídeňská. Možnost parkování a výborná dopravní dostupnost MHD jako i případné doplňkové služby jako prádelna či kolárna v areálu, jednorázový úklid apod. jsou samozřejmostí. Pro více informací jsme Vám k dispozici.

Parkovací stání

Nabízíme krátkodobé i výhodné dlouhodobé, firemní a noční parkování na velkokapacitním parkovišti v centru Brna.

Parkovací plochy se nacházejí v samotném centru města mezi Mendlovým náměstím a ulicí Hybešova.

Plochy se nacházejí v ideální docházkové vzdálenosti k nemocnici u Sv. Anny, BVV, hokejové haly Rondo či Starobrněnského pivovaru. Historické centrum města je vzdáleno 15 min chůze. Další informace najdete na parkovanibrno.cz

Ubytování

Nabízíme ke krátkodobému i dlouhodobému pronájmu byty všech velikostí a rádi vám zprostředkujeme i ubytování v ubytovacích zařízeních pro jednotlivce, skupiny i pro firemní zaměstnance.

Prodeje

Zabýváme se prodejem realit z našeho portfolia. Zajišťujeme veškerý profesionální servis. Aktuální nabídku Vám rádi zašleme na vyžádání.

Taktéž se zajímáme o zajímavé investiční příležitostí do široké škály nemovitostí, jako jsou například pozemky, činžovní domy, komerční budovy, apod. V případě, že disponujete zajímavou obchodní a investiční příležitostí nás neváhejte kontaktovat případně zaslat více informací.

O nás

Rádi Vám poskytneme bližší informace na níže uvedených kontaktech

E-mail: reality@icb.as
Tel.: +420 605 229 922

K dispozici Vám jsme PO-ČT 8:00 – 17:00, PA 8:00 – 12:00

Úřední hodiny: PO 8:00 – 10:00, 16:00 – 17:00 a ST 8:00 – 12:00, 13:00 – 17:00

Údaje o provozovateli – Icbreality, s.r.o.

Jsme dynamický kolektiv zabývající se pronájmem, prodejem a správou nemovitostí s mnohaletou praxí ve všech těchto oborech. V nabídce máme různorodé komerční prostory a nemovitosti od obchodních ploch, kanceláří a parkovacích stání po skladové prostory, pozemky a reklamní plochy. Dále nabízíme ke krátkodobému i dlouhodobému pronájmu byty všech velikostí a rádi vám zprostředkujeme i ubytování v ubytovacích zařízeních pro jednotlivce, skupiny i pro firemní zaměstnance. V neposlední řade se zabýváme prodejem a nákupem zajímavých investičních nemovitostí. V případě zájmu se na nás neváhejte kdykoli obrátit pro více informací. Jsme tu pro Vás!

Společnost Icbreality s.r.o. zpracovává a uchovává Vaše osobní údaje v souladu s právními předpisy, dále Vaše kontakty nedistribujeme.

Mapa

Provozovatel: Icbreality, s.r.o. - Václavská 6 603 Brno - IČO: 02710943